Ettår att minnas,

Hej på er!

Tänkte bara kika in för att önska er en härlig kväll och ett gott nytt år!

Hoppas ni har haft en bra dag och en mysig kväll med nära och kära. Här hemma blir det strax oxfilé, potatisgratäng, godis och Cola zero för att fira in det nya året! Tack för att ni gett mig ett år att minnas.

Hoppas 2016 blir så som du vill och jag önskar dig all lycka och välgång.

Miljoner kramar!

 

image

 

Mina nyårslöften 2016,

Jag ska gå ner i vikt, träna mer, äta nyttigare, sluta röka - vad sägs om lite ovanligare nyårslöften i år? Här har ni mina för år 2016!

... Fokusera på mig själv. Efter att ha varit gravid såpass tätt två gånger så har det blivit att man äter, tränar och planerar livet därefter - såklart! 2016 ska bli året när jag fokuserar mer på mig själv och äter det jag vill, tränar som jag bör och använder tighta kläder utan amningsfunktioner.

... Kärlekstid. När man har barn så är det lätt att dagarna bara sveper förbi och det är många kvällar jag lägger mig med tanken "imorgon ska Fredrick få mer av min tid". Det är svårt att få ett par minuter till att bara vara vi två, men år 2016 är året då jag gör det till en daglig rutin.

... Göra något för någon annan. Jag har sagt förut att sedan jag träffade Fredrick så har jag blivit mycket bättre på att ge andra komplimanger och inte bara till de jag känner. Han är bäst på att vara först fram om någon ser vilsen ut, eller om det tappas något i affären. Livet blir mycket härligare om alla kan vara mer givmilda och hjälpa varandra. Därför ska nästa år innefatta mer än bara komplimanger - jag ska hjälpa personer på de sätten jag kan.

... Resa. Förra året åkte vi ingenstans för att Elise var så liten. Nästa år kommer Julia vara lika liten, men vi har definitivt kommit in mer i rollen som föräldrar och jag har absolut mer mod till att röra mig utanför gränserna.

... Springa milen under 45. 4 månader efter att Elise föddes så sprang jag på 47:34 - detta var i januari förra året. Så visst borde jag klara under 45? Med mina antilopben så borde jag kunna förbättra mig 2,5 min tycker jag. Lika bra att rista in det i sten!

mammaelisev41


// Sista bilden på magen. Här i v 41! //

100 juicer efter nyår,

God morgon på er och gott nytt år!

Imorse vaknade Julia 6:30 igen och var nog egentligen redo att gå upp, men envis som jag var så försökte jag få henne att somna om och en timme senare hade vi båda däckat. Nu när vi vaknade känner jag mig nästan bakfull - den känslan har ni säkert också haft. Jag skulle gått upp imorse! :)

Idag är det alltså nyårsafton! Vi ska iväg och trängas i affären om en stund och se om vi kan plocka på oss lite mat. På inköpslistan står även en massa frukter och grönsaker - jag ska nämligen byta ut frukosten mot juicer i ett par dagar tänkte jag. Kickstarta 100dagarsutmaningen helt enkelt! Jag ska försöka lägga upp recepten varje dag så kan ni haka på om ni vill!

Vår tur att väcka resten av familjen!

Kram.

rödbetsjuice

Vemär pappan?

Idag har vi fyllt i faderskapsbekfrätelsen och papper för gemensam vårdnad av Julia. Det är lustigt att man egentligen kan fylla i vemsomhelst tycker jag (varför man nu skulle vilja det) - och hur går de tillväga om man inte har en aning om vem som är pappan? Efter en rolig utekväll tillexempeln:) skämt åsido, men visst har man hört många sjuka historier!

Våra papper är iallafall klara och det är Fredricks namn som står i pappans ruta. Är det något jag är tacksam för varje dag så är det att han är far till mina barn.

Kram.
[caption id="attachment_4293218244" align="alignnone" width="4032"]Processed with VSCOcam with a4 preset Processed with VSCOcam with a4 preset[/caption]
Samarbetspartners