På väg!

Äntligen sitter vi i bilen! Första stoppet blev McDonalds - efter 10 minuter 😅
Vi har precis passerat Kungälv och första stoppet blir hos Fs kompis för att lämpa av lite cykelsaker.

Elise fick matkoma och har somnat..Strömstad - Halden,

God morgon!

Idag åker vi till Strömstad - Fredrick ska cykla ett lopp och ikväll ska vi grilla med några vänner på deras sommarställe där uppe. Loppet slutar i Halden så vi får en skymt av Norge också! Vi åker hem imorgon eftermiddag, men det blir som en liten minisemester iallafall :)

Jag har dock inte börjat packa än.. Och nu är det ju inte så lång tid vi är borta, men att packa för 2 vuxna och 1 barn kräver sin koncentration, haha. Jag brukar vilja packa allt - på så sätt har jag koll på vad som är med. Inger kontrollfreak här inte.. Hehe. Men cykelsakerna får F packa själv - där stämmer vi av tillsammans innan vi åker :)

Nu blir det frukost och kaffe innan dagen börjar!

Middagen igår kväll blev grekiskt - såååå gott från Meet The Greak här i Göteborg.

Mammaträff,

God morgon på er!


Hoppas ni har sovit gott. Här har vi precis ätit frukost och Fredrick är ute och cyklar medan jag sitter och pratar med en tjejkompis om att ses. Vi tänkte ses nu på förmiddagen, men jag ska på mammaträff kl 13:30 så det kan bli lite tight nu. Vi får se hur dagen artar sig.


Igår var det jordskalv här i Göteborg som sagt och idag är det grått och regnet hänger i luften. Jag hade så gärna åkt till Ullared en dag som denna, men det är så himla mycket folk där nu under sommaren tydligen. Det får väl bli efter semestern istället.


Nej, nu får jag hoppa in i duschen om den här dagen ska börja någon gång.


Ska ni hitta på något?Samarbetspartners