Mors Dag,

God morgon alla fina mammor och grattis på mors dag! Alla ni som är


gravida är ju också mammor redan på ett sätt så jag hoppas att ni också blir firade idag :)


Fredrick trodde att det var mors dag samma dag som i USA, så man kan säga att jag redan blivit firad en gång, haha!


Igår firade vi lördagen med träning, cykellopp (publik), promenad, Giro Italia (cykellopp på tv), chips och kvällens middag som blev korv med bröd och potatissallad! Haha, lyxigare än så blir det inte när man har mammapenning.


Elise har lärt sig säga mamma nu så det är det enda som kommer ur hennes mun. Det och ”mä!” Plus en massa smackande, haha. Älskade unge.


Vad gör ni idag?


 


image image

V 14

I veckan gick vi in i vecka 14. Veckorna hittills har gått väldigt fort, och jag har inte riktigt hunnit känna efter att jag är gravid nästan. Det är lika overkligt som första gången.


Dock känner jag att magen redan syns rätt mycket. Så här stor var jag kanske i v 19-20 sist. Jag har känt av lite fladder och är himla yr titt som tätt. Trappor ska vi inte ens prata om :D känner mig som 100. Den 2 juli har vi RUL – hoppas, hoppas att de kan se om det är en tjej eller kille, annars får vi vänta till v 24 för att göra ett könsultraljud. Jag tycker det är skönt att vara så förberedd man kan bli, även om jag förstår dom som också vill vänta och få en överraskning på förlossningen. Jag är alldeles för nyfiken för det.


Ville ni veta innan? Eller väntade ni efter allt krystande? Hur var det sistnämnda?


IMG_9348 IMG_9365

Bebis crossfit,

God morgon!


Idag lyser solen här i Göteborg, jämfört med igår när det var blåsigt, molnigt och till och med regn då och då. Jag gick ut och sprang när Fredrick kom hem och efter 100 m började det ösa ner. MEN som varje löpare säger så är det skönt med regn så länge du hunnit springa ett par steg innan ;)


Vi var även på gymmet en sväng igår, jag och Elise. Men tro inte att vi är så här hurtiga varje dag – vi tar igen det vi inte hinner träna annars :) Elise har en ny talang – hon kör armhävningar på en hand. Mammas tjej! (Även om mamman själv inte kan det..)


Nu ska vi iväg och träffa Emelie och hennes lille son. Vi ska förbi Babyproffsen i Kungsbacka som har 50% på hela butiken pga konkurs. Det ska tydligen vara riktigt utplockat, men vi kollar :) rean startade igår och håller på tills på söndag.


Vad gör ni idag?


IMG_9353 IMG_9354

Lek inte med ditt barn.

Igår lekte jag och Elise. Jag drog ansiktet mot hennes, bort från hennes, mot hennes, bort från hennes osv. Ni fattar. Helt plötsligt tar hon tag i min läpp och drar i den så in i helsike. Det börjar forsa blod. Från insidan. Och jag gick i ett par timmar med blodsmak i munnen. På kvällen åt vi min craving – tomat – och det sved i hela munnen på mig.


Note to self: lek inte. Skönt va?

Sovande bebis vid 09,

God morgon på er!


Ledsen för uppdateringen den här helgen – det hände lite saker som fick mig ur balans och jag behövde ett par dagar för att bara få andas ut lite. Hoppas ni förstår.


I lördags var det Göteborgsvarvet här i stan och herregud vad folk det var! Jag valde att inte springa och nu känns min fot helt bra. Klart jag ångrar valet när jag inte har ont, men hade jag sprungit så hade jag antagligen gått på kryckor idag :)


Skämt åsido. De som springer är ju helt otroligt duktiga! Vilka kämpar! 21 km är inte en klackspark, men alla verkade ha så himla roligt. Jag personligen tycker att det är helt galet hur snabbt de första springer och kan knappt hålla den farten 1 km. Eller, jag kan inte hålla den farten 1 km. De svischade bara förbi och publiken hejade. Så himla roligt med en stor folkfest!


Elise sover fortfarande (helt galet!) men när hon vaknar så ska vi pallra oss ut och kanske ta en sväng förbi hennes gammelmormor. Tanken var att vi skulle träna också, men eftersom hon fortfarande sover och man bara får ha barn med sig på gymmet till kl 11 så kan det bli lite tight. Vi får se helt enkelt : )


Vad gör ni denna härliga dag?

Samarbetspartners