V 37 Andra barnet,

Idag kliver vi in i vecka 37! Att vi redan är så nära förlossningen känns helt obeskrivligt. Jag tycker jag skriver att det är en ny vecka nästan varje dag. Galet!


- Hon ligger väldigt långt ner vilket gör att jag springer och kissar titt som tätt. Det ilar också till väldigt mycket vilket ger mig en känsla av urinvägsinfektion.


- Hon är ca 47 cm lång och väger nästan 3 kg.


- Jag har förverkar som gör mig påmind om att det snart börjar bli dags för henne att titta ut. Det gör mig lika nervös varje gång när jag inser att vi faktiskt ska gå igenom en förlossning igen. Nervös på ett bra sätt - en liten daglig adrenalinkick. Ett par gånger om dagen :)


- Jag får massor med sammandragningar så fort jag anstränger mig lite. Häromdagen dammsög jag och hade sammandragningar flera gånger.


- Vi är 90.4% in i graviditeten. Alltså inte ens 10% kvar! Inte ens en tiondel. Gah, vad nervöst det börjar bli! :)


- I vecka 37 säger de att bebisen är färdigbakad och redo för ett liv utanför magen. Kom nu då :)


Jag längtar så mycket. Det är redan så mycket kärlek till den lilla tösen <3Lördag förmiddag,

​God morgon sunshines! 


Vi var uppe med tuppen imorse och jag kan inte tro att klockan bara är 10:40. Vi ska precis göra oss iordning för att leta jacka till mig och Fredrick och sen blir det nog lite fika och lunch. 


Tänker mig att jag ska skriva ihop ett inlägg om hur man prioriterar par-tid när man har småbarn. Håll utkik! 


Kram till er och ha en fantastisk lördag! 

Pumpaguide - att skära ut en pumpa,

Här kan ni se en liten mini-guide hur vi gjorde när vi skar ur vår pumpa. Tycker att den blev glad och tillochmed Elise vågar titta på den :) Tänk vad pysslig man blir när man har barn - även om barnet inte riktigt förstår varför mamma styckar en grönsak.

Köp en pumpa till att börja med. Coop kallade just den här pumpan för Disney-pumpa. // Skissa upp hur du vill att ditt mönster ska se ut. Tänk bara på hur det blir när du skär så att inte en del åker bort för att du ritat det fel :) Skär sedan små hack på ytan åt gången och bryt bort mindre delar.


Nu har du fått bort de stora delarna. "Slipa" bort och jämna till kanterna med kniven och gröp ur kärnorna med en sked. // Sådär! I med ett ljus och bara att tända :) Mitt högra öga (från bilden sett) var det jag började med och det ville inte bli snyggare än vad ni ser, haha.


HAPPY HALLOWEEN!

Samarbetspartners