God morgon på er och gott nytt år!

Imorse vaknade Julia 6:30 igen och var nog egentligen redo att gå upp, men envis som jag var så försökte jag få henne att somna om och en timme senare hade vi båda däckat. Nu när vi vaknade känner jag mig nästan bakfull – den känslan har ni säkert också haft. Jag skulle gått upp imorse! 🙂

Idag är det alltså nyårsafton! Vi ska iväg och trängas i affären om en stund och se om vi kan plocka på oss lite mat. På inköpslistan står även en massa frukter och grönsaker – jag ska nämligen byta ut frukosten mot juicer i ett par dagar tänkte jag. Kickstarta 100dagarsutmaningen helt enkelt! Jag ska försöka lägga upp recepten varje dag så kan ni haka på om ni vill!

Vår tur att väcka resten av familjen!

Kram.

rödbetsjuice

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Åh vad gott, kul med 100dagarsutmaning! hoppas du får en fin nyår,kram!

Svara

Desamma till dig <3 Kram.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *