​… Att bebis kommer. Nu får hon ändå kika ut. Imorgon har vi gått 7 dagar över tiden och det var inte något jag räknat med, haha. Samtidigt som jag håller med Fredrick när han frågar varför vi tjejer ofta stressar så mycket de sista dagarna – hon kommer ju när hon kommer. Igångsatt eller ej.

… Att åka skidor. Åh, som jag vill åka skidor. Alla härliga reklamer som börjar gå på tv nu och pratet om att åka någonstans till våren gör mig alldeles tossig! Jag vill åka nu, nu, nu! Och även om jag kommer likna Stig Helmer mer än Hökarängen i Sällskapsresan, så vill jag bara få känna snön under skidorna och se de vackra vyerna. Innan jag träffade Fredrick så hade jag aldrig åkt skidor, med undantag för när jag var 5 år, åkte med mamma i hundfjället och åker rätt in i en gubbe för att då slå ut en framtand – men det räknas knappast. När vi sen varit i Saalbach var jag hooked

… Att bli lättare. Den här veckan jag har känt mig som en valross och när jag igår fick ta sats för att komma upp från liggande läge – då tycker jag faktiskt att det är dags att föda. 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *