Ni som är lite äckelmagade borde inte läsa vidare nu.

Slemproppen släppte precis – om än något blodig. Jag har hört att det inte ska göra något utan att blodkärlen är såpass tunna där nere att det kan vara så att de blir lite blodstrimlor i.
Jag har haft en lätt tryck nedtill sedan jag var ute och gick igår, och det blev värre direkt efter toalettbesöket. Nu kommer det som lätta värkar som håller i ett par sekunder innan de släpper igen. Magen har även varit lite uppochner nu på morgonen – något jag också har hört är vanligt just för att kroppen ger sig själv ett ‘lavemang’ innan förlossningen.

Just nu känner jag en blandning mellan spänning och ”nej, inte idag – jag orkar inte föda barn idag”, haha. Mest spänning såklart. Förhoppningsvis är Elise inte alltför långt ifrån att få träffa sin lillasyster.

 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

27 comments

Svara

Tjohooo, nu är det nog nära! 😀 lycka till när det är dags <3

Svara

Tack älskade du <3 <3 Det behövs – helt plötsligt blev jag supernervös, haha!

Svara

Tjohooo, nu är det nog nära! 😀 lycka till när det är dags <3

Svara

Tack älskade du <3 <3 Det behövs – helt plötsligt blev jag supernervös, haha!

Svara

Åh så spännande – Lycka till nu! ❤️❤️

Svara

Taaack! <3 Supernervös, haha! Tusen kramar <3 <3

Svara

Åh så spännande – Lycka till nu! ❤️❤️

Svara

Taaack! <3 Supernervös, haha! Tusen kramar <3 <3

Svara

Lycka till fina du. Det fixar du galant. Din kropp har förberett sig på dethär i 9 månader!! Kör hårt! 😃👍🏼

Svara

Tack älskade du för peppen! <3 Vad du är gullig! Kram <3

Svara

Lycka till fina du. Det fixar du galant. Din kropp har förberett sig på dethär i 9 månader!! Kör hårt! 😃👍🏼

Svara

Tack älskade du för peppen! <3 Vad du är gullig! Kram <3

Svara

Ååååh!!! Heja lillasyster ✌🏻️✌🏻✌🏻😅😅😅😅😘😘😘 all lycka till älskade du!!!

Svara

Taaack <3

Svara

Ååååh!!! Heja lillasyster ✌🏻️✌🏻✌🏻😅😅😅😅😘😘😘 all lycka till älskade du!!!

Svara

Taaack <3

Svara

Åh, vad spännande! 🙂
Om en halvtimme ungefär (måste skriva klart det först!) så kommer Samanthas förlossningsberättelse upp på min blogg, tänkte du som funderade lite kring detta med igångsättning och sådant – jag fick ju det med henne (trots att kroppen själv höll på att sätta igång alltihop!).

Imorgon har jag tänkt skriva om Marys förlossningsberättelse.

Svara

Åh, vad spännande! 🙂
Om en halvtimme ungefär (måste skriva klart det först!) så kommer Samanthas förlossningsberättelse upp på min blogg, tänkte du som funderade lite kring detta med igångsättning och sådant – jag fick ju det med henne (trots att kroppen själv höll på att sätta igång alltihop!).

Imorgon har jag tänkt skriva om Marys förlossningsberättelse.

Svara

Åh, skriv fortare, haha! Hade varit kul att läsa innan jag åker in 🙂 Vad söt du är! Kram <3

Svara

Vad spännande:)

Med dottern så började det med vanliga förvärkar (vilket jag trodde det va), men när det flytta sig till ryggen och magen började köra igång ordentligt (fick diarée) så fatta jag att det var på riktigt *haha*
Tänk, nu får ni snart träffa henne.

Svara

Vad spännande:)

Med dottern så började det med vanliga förvärkar (vilket jag trodde det va), men när det flytta sig till ryggen och magen började köra igång ordentligt (fick diarée) så fatta jag att det var på riktigt *haha*
Tänk, nu får ni snart träffa henne.

Svara

Lycka till!

Svara

Tack gulliga du <3 Kram

Svara

Lycka till!

Svara

Tack gulliga du <3 Kram

Svara

Vad spännande!!
Hoppas bebis kommer i morgon, det är väldigt bra att fylla år 8.e december, har passat mig utmärkt i över 30 år 😉

Det kommer att gå bra, glöm inte att du är en superkvinna!

Stor kram

Svara

Vad spännande!!
Hoppas bebis kommer i morgon, det är väldigt bra att fylla år 8.e december, har passat mig utmärkt i över 30 år 😉

Det kommer att gå bra, glöm inte att du är en superkvinna!

Stor kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *