Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att spara pengar. Jag är inte snål, jag tycker bara om att ‘vinna’ över butikerna. Det blir lite som en tävling på något sätt och det är alltid roligt att komma billigare undan tycker jag. Då kan man ju shoppa ännu mer! Haha. 🙂 

Är du som mig så ska jag tipsa om en bra hemsida. Dumsnal.se är en sida med mängder av rabattkoder och kampanjer som samarbetar med många butiker och har en lätthanterlig hemsida. För mig är det väldigt viktigt, att alt är enkelt och jag slipper leta alltför länge. Du söker efter butik på förstasidan och upp kommer alla rabatter som du behöver för dina fynd. Det kan vara gratis frakt hos en, 60% hos någon eller 3 för 2 hos den tredje.

Just nu har de tex mängder av rabattkoder som gäller för er som skaffar abonnemang hos Comviq som jag tycker ni ska spana in. Är det något som är trist att betala mycket för så är det ju helt klart telefonabonnemangen.

In och kika – jag hoppas ni kommer gilla deras sida lika mycket som jag gör! 🙂

Kram.

I samarbete med Dumsnål.se

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *