God morgon!

Kan ni förstå att det är 1a december idag? Var det någon med lite äldre barn som var uppe till julkalendern imorse? Visst går tiden fort och just ordet ‘december’ ger mig så mycket julkänsla att det spritter i hela kroppen. Jag vill julpyssla, pynta och baka i mängder – som en riktig husmor.

Igår kväll smsade jag både mamma och Fredricks mamma för att se om de eventuellt kunde ta Elise om det behövdes. Det ilade nedför vänster skinka och ner mot låret och det kom småvärkar titt som tätt. Då trodde jag verkligen att det var dags, men tror ni det? Nej. Det avtog och hela natten har varit lugn som vanligt. Typiskt! Men jag antar att jag borde ta vara på dagarna istället för att jäkta fram – jäkta kommer jag ju behöva göra sen ändå, haha 🙂

Nu är det mysfrukost som gäller för mig och Elise. Jag längtar till helgen så att vi kan sitta ner allihopa igen.

Vad ska ni göra idag? Några planer? Jag ska se om jag inte kan få tag på en liten gran eller någon fin adventsljusstake att pryda vårt hem med och bara strosa runt i julhandeln en stund.

Massor med decemberkramar till er underbara ni.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

12 comments

Svara

Du är så fin ❤

Svara

Men söta! Tack desamma <3

Svara

Jag och sonen kikade, jag är hemma och vabbar idag och han ligger på soffan. Jag gillade årets kalender, men det gör inte han 😉.

Svara

Hahaha, det älskar jag! Du får helt enkelt säga "den blir bättre" – det säger min sambo till mig när han vill att jag ska kolla på någon film eller serie med honom… haha. Kram <3

Svara

Jag och barnen klev upp kl 7 för att titta. Skrev nyss ett inlägg om min åsikt om årets Julkalender 😊 Dottern har fått vara hemma från skolan då jag igår ev misstänkte magsjuka, så vi tar det lugnt här hemma även idag. Dock lite mys med pepparkaksbak är planerad.

Svara

Usch då, stackarn <3 Det är väl de tiderna nu .. Hoppas det inte blev värre 😊 Då ska jag kolla på det (Y) Kram.

Svara

Årets julkalender var absolut ingen höjdare. :p Tacka vet jag "Mysteriet på Greveholm" och "När karusellerna sover". De var riktigt tipp topp (Musse och hans vänner skulle säkert ha dansat tipp topp dansen till dem! Haha…) Idag är det en lugn dag. Haft 4 nätter med extrem mensvärkliknande värk så har knappt kunnat sova på nätterna. Nu då tjejerna är på förskolan så borde jag passa på att sova lite men icke.. Värken kommer även då. Och bebis rör inte på sig på samma sätt idag – mycket mindre än vanligt. Ger det tills maken slutar jobbet, har jag inte fått upp rörelserna då så blir det nog en sväng till förlossningen för att kolla läget tänker jag. Är ju ändå bara 38 dagar kvar till BF.

Svara

Kommer absolut att uppdatera med ett inlägg senare idag om det, blir nog en koll oavsett – då jag i 4 nätter haft den där värken så känns de ju skönt, som du säger, med ett klartecken från BM. 😊

Svara

Allt såg bra ut. Livnodertappen var något kort men ingen bebis på G än på ett tag. Ska chilla och relaxa som doktorn sa … 😉 (mer utförlig uppdatering i bloggen).

Svara

Men vad skönt <3 Härligt att läsa! Kram

Svara

Åh, älskar känslan december bär med sig så jäkla mysigt. Vill baka pepparkakor,& massor av julgodis,& bara dofta på denna underbara månad.

Svara

Ja, verkligen! Jag kan inte annat än att hålla med <3 Kram.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *