God morgon!

Klockan har redan hunnit bli strax över 11 och vi har precis ätit frukost. De kommande dagarna har fotografering och BVC planerat, så just nu tar vi en minut i taget och bara njuter av att slippa planera 🙂 Vi gör inte så mycket om dagarna nu när Fredrick är hemma och försöker hitta någon slags rutin mellan barnen, därför blir det lite monotont här på bloggen – men jag hoppas ni förstår och att ni har tålamod.

Igår mötte jag en av grannarna i huset som också har två barn väldigt tätt. Vi pratade lite om förlossning och om tiden på BB – hur man bara längtade hem till familjen och till att presentera barnen för varandra på riktigt. Vi kom också in på känslan om hur fort man tyckte att ens ‘stora’ växte upp direkt när man klev innanför dörren. Jag tyckte och tycker fortfarande att känslan är lite splittrad – Elise var bebis när jag åkte in till BB och ett barn när jag kom hem. För mig var den känslan lite jobbig – det kändes som om jag hoppat över ett par steg i hennes utveckling på bara någon dag.

Är det någon mer som känner eller har känt så? Det hade varit skönt att höra om era egna erfarenheter eller tankar inför kommande förlossning och vad den ska leda till. Ni förstår hur jag menar.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och mysa med familjen i sängen. Jag hoppas ni får en helt fantastisk dag och var lycklig över att du är en sån fantastisk person.

Kram. window

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

10 comments

Svara

Jag kände så med då jag kom hem med lillasyster. Kändes så… Overkligt och så skrämmande att storasyster blivit så stor, så snabbt. Mest tex vid blöjbyte etc tänkte jag på det. När hände den växtspurten liksom?!

Svara

Jag kände så med då jag kom hem med lillasyster. Kändes så… Overkligt och så skrämmande att storasyster blivit så stor, så snabbt. Mest tex vid blöjbyte etc tänkte jag på det. När hände den växtspurten liksom?!

Svara

men åh vad mysigt!!

Svara

Ja <3 <3 Kram.

Svara

men åh vad mysigt!!

Svara

Ja <3 <3 Kram.

Svara

Jovisst jag minns när min 2:a kommit och 1:an kom på besök HJÄLP hon var ju jättestor plötsligt, precis som du säger från bebis till barn på en natt.

Svara

Skönt att du också känner så – det känns som om det är ganska normalt, även om tanken är sorglig. Tack för att du delade med dig <3 Kram.

Svara

Jovisst jag minns när min 2:a kommit och 1:an kom på besök HJÄLP hon var ju jättestor plötsligt, precis som du säger från bebis till barn på en natt.

Svara

Skönt att du också känner så – det känns som om det är ganska normalt, även om tanken är sorglig. Tack för att du delade med dig <3 Kram.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *