God morgon!

Har ni sovit gott? Jag vågar knappt säga det, men det verkar som om barnen här hemma ger oss sovmorgon i stort sätt varje dag vilket är helt underbart! Igår la vi oss vid 23:30 och vaknade 9:30 – ändå känner jag mig nästan bakfull av trötthet. Lite frukost och kaffe ska nog göra susen 🙂

Inatt vaknade jag i ren panik av att jag fick för mig att bebisen inte andades. Jag flög upp, slängde mig över henne och letade efter livstecken. Hon hade bara andats så tyst att jag inte hört någonting – som bebisar gör – men efter den skräcken så var det svårt att somna om. Usch. Någon som varit med om något liknande?

Under dagen händer det dock något betydligt roligare – lova mig att hålla utkik! Jag är väldigt spänd för responsen och hoppas att det ska vara givande för alla kvinnor där ute.

Nu har äggen snart kokats till stenar så det är bäst att jag dukar fram resten av frukosten.

Ha en fantastisk dag!

Tusen kramar.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *