Hej på er!

Jag lovade er en liten överraskning igår och här kommer den! Kommer ni ihåg det här inlägget som jag skrev om min syn på smärtlindring? Idag har minbebis.com delat det på sin första sida och man kan numera även hitta det HÄR!

Känns väldigt roligt och jag blir framförallt väldigt glad över att få chansen att nå ut till fler blivande/gravida/mammor där ute. Tack minbebis och jag hoppas att den blir läst och givande för många såklart 🙂

Nu ska det badas här hemma – jag vet en tjej som smetat in håret med smör och en annan som ska få bada för första gången! Önska oss lycka till, haha.

Kram.


Skärmavbild 2015-12-15 kl. 13.22.36Skärmavbild 2015-12-15 kl. 13.25.33

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

Jag har bara andats genom mina förlossningar och det har varit det bästa för mig. Det är bra att det finns alternativ till att andas genom värkarna men jag gillar inte känslan av att inte ha kontroll. Jag har provat lustgasen men blev bara full och rädd så jag använde inte den mer.

Kram!

Svara

Jag håller med dig där att inte ha kontroll. Jag skulle själv aldrig kunna vara helt utan lustgasen tror jag, men tycker det hade varit en häftig upplevelse att ha varit med om. Heja dig! Kram!

Svara

Jag har bara andats genom mina förlossningar och det har varit det bästa för mig. Det är bra att det finns alternativ till att andas genom värkarna men jag gillar inte känslan av att inte ha kontroll. Jag har provat lustgasen men blev bara full och rädd så jag använde inte den mer.

Kram!

Svara

Jag håller med dig där att inte ha kontroll. Jag skulle själv aldrig kunna vara helt utan lustgasen tror jag, men tycker det hade varit en häftig upplevelse att ha varit med om. Heja dig! Kram!

Svara

Hejsan när kommer Freddan tillbaka?
/3 tjejer på Friskis som undrar

Svara

Hej söta ni 🙂 Jag har svarat er på mail! Kram.

Svara

Hejsan när kommer Freddan tillbaka?
/3 tjejer på Friskis som undrar

Svara

Hej söta ni 🙂 Jag har svarat er på mail! Kram.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *