Hej mina kära!

Hoppas ni har haft en bra dag. Vi kom precis in efter att ha ägnat ett par timmar på stan. Ni som är eller har varit i Göteborg idag vet att det blåser som bara den, och för er som inte varit här; det blåser helt otroligt mycket ska ni veta! Och även om det inte är snö på gatorna så är det rätt kallt och det blev ett par stopp i butikerna längs vägen. Vi fick köpt 1 av 6 julklappar så jag antar att jag får ta på mig resten de här två dagarna som är kvar, haha.

Elise har precis ätit och jag har hällt upp kaffe och te till mig och Fredrick. Nu ska jag luta mig tillbaka tills mini vaknar och vill ha lite mat hon också. Här kommer förresten fler bilder som jag tog under fotograferingen igår. Jag glömde såklart min kamera hemma, så mobilen fick agera istället 🙂

Ha en fin kväll!

Kram till er.

bebis4 bebis3 bebis2 bebis1

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *