God morgon!

Jag har precis hällt upp en kaffe och är någorlunda redo att starta dagen. Fredrick gick ut och cyklade för någon timme sen och då brakade det lös här hemma. Precis som två krigsveteraner började det ena barnet skrika efter det andra. Elise tröttnade ganska snabbt, men den lilla höll på om och om igen. Inget hjälpte. Efter mycket om och men och mycket bärande fram och tillbaka så somnade hon till slut i min famn och jag kunde lägga ner henne i sängen.

Så. Nu börjar vi dagen. Jag drömde ju trots allt att jag var en av medlemmarna i Destiny’s Child (med alla oddsen emot mig, inte sant? Jag är likblek och kan inte sjunga) och då kan inte dagen starta bättre egentligen. Nu hade vi inte mycket till publik, men familjen Parnevik var där och det räcker ju och blir över.

Mamma och syster är påväg hit för att mysa lite, och när Fredrick kommer hem ska vi möta upp hans föräldrar och fortsätta lördagens mys tillsammans med dem. Det ska vara en sjungande julgran i Göteborg kl 14 så planen är att promenera till den.

Har ni några planer idag? Ha en jättefin lördag!

Kram.

standard

// Standardfrukost. Efter att inte ha fått äta prickigkorv på 9 månader så sitter det bra i magen :)! //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Härligt och roligt inlägg! Ha en toppenbra helg!

Svara

Tack gulliga du! Desamma gånger tusen❤️ Kram.

Svara

Härligt och roligt inlägg! Ha en toppenbra helg!

Svara

Tack gulliga du! Desamma gånger tusen❤️ Kram.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *