God morgon på er!

Vi hade en mysig julpyntarkväll här igår och stängde av oss från omvärlden för en stund. Jag och Elise köpte julpynt under dagen och Fredrick kom hem med julgran efter jobbet – vilket har gett oss massor av julkänsla här hemma! Jag hade dock velat ha några fler ljus i granen, så jag ska kolla på det under dagen – se om jag kanske kan hitta en längre ljusslinga, eller köpa en likadan som vi köpte igår. Den vi har i nu är 6 m lång, men det är glest med lampor.

Idag är det fredag – har ni kommit in i ert fredagsmood än? Jag har sett på Instagram att det är många som ska iväg på julbord just idag – ska du? Själv längtar jag enormt efter att få sätta tänderna i julmaten – det kan vara något av det bästa med december månad 🙂

Bebisen i magen däremot – hon vill inte ut i kylan och har en riktig morgonhicka för tillfället. Igår var vi hos MVC och allt såg bra ut. Vi går dit på onsdag igen (om ingen bebis kommit) och får isåfall boka igångsättning då. Kom igen nu bebisen – kom ut innan dess! Jag tror att jag blivit lite skrämd av ordet ‘igångsättning’ i mina mammagrupper, att det gärna varit något jag velat undvika. Har någon av er erfarenhet av detta? Dela jätte gärna med er!

Ja, men då kör vi fredag hörni! Ha en underbar dag!

Kram.

​// Tadaaa! Årets gran. Med lite fler ljus bara 🙂 //

// Vår adventsljusstake ska jag pynta på något sätt. Kanske lite mossa i botten och ett par svampar? Klassiskt pynt 🙂 //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

30 comments

Svara

Ska ja verkligen dela med mig????

Svara

Haha. Det är ju du som skrämt mig 😊))

Svara

Jag hade en igångsättning med första barnet. Fast.. Kanske inte hade behövts. 😉 Men gick väldigt smidigt. fick en gel för livmodertappen vid 11.30 och hon är född 15.14 den dagen. 😊

Svara

Åh, vad skönt att höra! Jag har verkligen BARA hört skräckhistorier så det är skönt att balansera det lite 😊 Haha. Kram <3

Svara

Lite raska promenader så kommer det igång av sig själv.

Svara

Då blir det till att ta på sig regnkläderna! 😊 Kram.

Svara

Detta tipset har jag hört både ska funka och att det är en myt, men för mig funkade det. Försökte inte sätta igång det hela men, jag och min kille hade sex, jag fick happy ending om du förstår 😛 2 min senare gick mitt vatten. 17 timmar efter det var min lille prins ute 😄

Svara

Nej, men då vet jag vad vi ska göra ikväll 😃 Tack för det tipset, haha! <3 Massa kramar.

Svara

Jag har fött mina 3 av 4 barn med igångsättning ca 2 veckor innan BF pga en helvetesförlossning med första barnet. Vi har fått ett klockslag då vi kommit in på förlossningen och de har då tagit hål på mina hinnor med något som ser ut som en jätte stor virknål, sen har det gått undan. Har aldrig haft så smidiga förlossningar som när jag blivit igångsatt. Väntar nu barn nr 5 och det hade jag aldrig trott efter första förlossningen, vägrar föda utan igångsättning. Blir det igångsättning för dig så kommer det säkert gå jätte bra, lyssna inte på alla skräckhistorier!

Svara

Jag kommer ha din historia i huvudet – låter 'smidigt' och som en dröm, om jag får säga så 😊 Tusen kramar <3

Svara

Idag väntar Stockholm och idol finalen med min äldsta dotter på 15 år, hennes vän och hennes mamma. Hotellnatt och shopping väntar också på oss.Vad det gäller igångsättning så blev jag igång satt med barn nummer tre 2011, det var inget märkvärdigt. Men jag tror ändå att det bästa är att det sker naturligt. Min dotter var för liten trots att hon var en vecka över tiden så hon behövde lite hjälp att komma till världen. Men när det väl var dags så kom hon med en krystvärk! Med armen först. Häftigt med förlossningar trots tre barn är det så olika upplevelser. Ha en underbar dag och snälla, kläm ut den nu. Vi är ju nyfikna nu.

Svara

Men vad roligt! Åh, vad jag längtar tills jag kan hitta på såna saker med mina töser – det dröjer väl ett par år dock, haha. Hoppas ni får en fantastisk helg och tack för att du delade med dig av igångsättning <3 Jag ska pressa hela dagen, haha! Kram <3

Svara

Vi ska äta Ikeas julbord till lunch idag 😃 Och imorgon är det julknytis/fest med vännerna. Ser till att få julmat redan nu utifall vi befinner oss på BB på julafton haha!

Svara

Åh, det vill jag också! Ska försöka ta mig dit snart – dock inte i helgen för då lär det kanske vara ganska mycket folk .. ? 😊 Ha det jätte mysigt fina du! <3 kram.

Svara

Imorgon ska vi ta fram vår julgran också:) Få hoppas bebis vill komma ut nu snart. När har du bf?

Svara

Hehe…oki. Då har ni nog det ja eller så trivs bebis väldigt bra där inne. Jag gick över 6 dagar med äldsta och det var så jobbigt tyckte jag 😊

Svara

Imorgon ska vi ta fram vår julgran också:) Få hoppas bebis vill komma ut nu snart. När har du bf?

Svara

Hehe…oki. Då har ni nog det ja eller så trivs bebis väldigt bra där inne. Jag gick över 6 dagar med äldsta och det var så jobbigt tyckte jag 😊

Svara

Efter att ha jobbat med julbord (kock) och såg vad chefskocken skickade ut så hoppar jag mer än gärna över julbord numera 😋..Angående igångsättning så fick jag det med min sista barn. fi fan vad uppskrämd jag vart med alla nackdelar. Det var den värsta förlossnings upplevelsen psykiskt. men sen när allt körde på så va det inte så farligt. värkarna va lite annorlunda men inte mer än så. skulle aldrig ha lyssnat 😟

Svara

Haha, är det så illa med maten? Usch! Då lyssnar jag på dig och försöker lugna mig inför en ev igångsättning .. Låter som om många gått igenom det trots allt … Kram <3

Svara

Efter att ha jobbat med julbord (kock) och såg vad chefskocken skickade ut så hoppar jag mer än gärna över julbord numera 😋..Angående igångsättning så fick jag det med min sista barn. fi fan vad uppskrämd jag vart med alla nackdelar. Det var den värsta förlossnings upplevelsen psykiskt. men sen när allt körde på så va det inte så farligt. värkarna va lite annorlunda men inte mer än så. skulle aldrig ha lyssnat 😟

Svara

Haha, är det så illa med maten? Usch! Då lyssnar jag på dig och försöker lugna mig inför en ev igångsättning .. Låter som om många gått igenom det trots allt … Kram <3

Svara

Vi har likadan adventsstake och jag tycker att den är fin som den är 🙂

Svara

Det har du rätt i 😊❤️

Svara

Vi har likadan adventsstake och jag tycker att den är fin som den är 🙂

Svara

Det har du rätt i 😊❤️

Svara

Jag blev igångsatt med mitt första barn. Dock var det tre veckor i förtid så kan kanske inte riktigt jämföras. Tycker jag hade en väldigt bra förlossning även om den tog lite tid. Det berodde nog inte på igångsättningen i sig utan hade snarare o göra med att han vägde nästan 5 kilo o inte riktigt kunde sjunka ner ordentligt samt att han inte kunde rotera i bäckenet. Var inte nervös över igångsättning. Det är så olika för alla liksom en vanlig förlossning. Det kommer gå toppen ska du se.

Svara

Tack underbara dig för de orden❤️

Svara

Jag blev igångsatt med mitt första barn. Dock var det tre veckor i förtid så kan kanske inte riktigt jämföras. Tycker jag hade en väldigt bra förlossning även om den tog lite tid. Det berodde nog inte på igångsättningen i sig utan hade snarare o göra med att han vägde nästan 5 kilo o inte riktigt kunde sjunka ner ordentligt samt att han inte kunde rotera i bäckenet. Var inte nervös över igångsättning. Det är så olika för alla liksom en vanlig förlossning. Det kommer gå toppen ska du se.

Svara

Tack underbara dig för de orden❤️

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *