Igår fick jag tipset från Petra att sova med öronproppar. Trots att Fredrick alltid gjort det så har jag inte riktigt vågat om något skulle hända Elise och jag inte skulle vakna. Jag tog modet till mig och testade inatt och VILKEN SKILLNAD! En gång vaknade jag när Elise ville ha mat, men aldrig när hon gnydde lite i sömnen om hon gjorde det.

Tack grymma Petra!!

Jag och Elise håller oss inne från regnet och tar en shoppingrunda på Allum. Nu ska här shoppas!

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Vad skönt att höra att det fungerade för dig med att sova med öronproppar. Småljud hör man inte och slipper vakna för alla sådan dock hör man om barnen vill ha mat eller ens uppmärksamhet av andra skäl.Lycka till med öronproppar och hoppas att du får lugna och tysta nätter i fortsättningen och får sova längre stunder sammanhängande.

Svara

Vad skönt att höra att det fungerade för dig med att sova med öronproppar. Småljud hör man inte och slipper vakna för alla sådan dock hör man om barnen vill ha mat eller ens uppmärksamhet av andra skäl.Lycka till med öronproppar och hoppas att du får lugna och tysta nätter i fortsättningen och får sova längre stunder sammanhängande.

Kommentera