-”Jag skaffar mat och du kan natta, deal?” Säger jag till en trött Fredrick och ser framför mig hur jag jagar med spjut och han sitter och maler mjöl i en tunna.

Jag smsar honom på vägen och frågar om han vill ha något från affären. Inget svar. Frågar om det är okej med grekiskt. Inget svar. Det är inte så att jag blir orolig – Elise kanske var övertrött och krävde 110% uppmärksamhet och Fredrick söker febrilt i alla uppslagsverk och handböcker han hittar om hur man tillagar välling. Då vill jag inte störa.

45 minuter senare har jag fortfarande inte fått något svar när jag kliver innanför dörren. Jag går in i sovrummet för att se om hon sover och möts av det här. Det var ju inte så konstigt att svaret dröjde..

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Kommentera