Skryt med mig. Skryt om saker som har hänt dig. Vi är inte alltid så bra på att tala gott om oss själva eller att faktiskt få berätta om saker som hänt oss – utan att någon ska lyfta på ögonbrynen och tycka att man är löjlig eller arrogant. Så jag utmanar dig. Skryt med mig.

Innan helgen fick jag likes på Instagram av Hanna Montazami. Jag log lite för att jag tyckte att det var roligt hur hon hittat dit och likade en av hennes bilder tillbaka. I helgen fick jag även likes av Manne Forsberg som driver Pappabloggen hos Mama tillsammans med Nisse Edwall. I fredags fick jag även se att Olof Röhlander – en av Sveriges absolut främsta talare och som DI.se utsett till den mest anlitade föreläsaren, med Paolo Roberto hack i hälarna – delat min blogg på sin Facebook.

Jag blir starstrucked, glad och på något lustigt sätt rörd av hur de tar sig tiden till att visa kärlek till andra. Inte för att de är kända, men för att de antagligen har lite mer att tänka på än blöjbyten och att leka i parken 🙂
Jag tycker det är roligt och blir så tacksam.

Jag har varit på många av Olof Röhlanders föreläsningar och kan inte annat än att rekommendera er att gå på en om ni får chansen. Läs hans böcker och titta på hans dokumentär ”Talaren” som sändes på SVT 2013. Han är fantastisk och så inspirationsrik.

Så, vad har du att skryta om idag?

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Fan vad roligt rent ut sagt 😀 man måste få skryta liten sådant tycker jag de är ju verkligen super kul 😀

Svara

Haha, tack!! Det tycker jag också 😊 Jag tycker vi ska bli bättre på att skryta – så länge man har en snygg attityd till det 😊Ha en fin dag <3 Kram

Svara

Fan vad roligt rent ut sagt 😀 man måste få skryta liten sådant tycker jag de är ju verkligen super kul 😀

Svara

Haha, tack!! Det tycker jag också 😊 Jag tycker vi ska bli bättre på att skryta – så länge man har en snygg attityd till det 😊Ha en fin dag <3 Kram

Kommentera