Ni vet själva när ni är så hungriga att magen kurrar högre än allt annat, humöret sviktar och man hade i princip kunnat äta vad som helst? Så kände jag mig idag, förutom att jag inte kunde komma på vad det där ‘vadsomhelst’ var och smsade Fredrick för att fråga vad han ville ha till lunch. Han smsade tillbaka samma hamburgerställe ungefär 20 gånger innan jag gav upp.

-”Du får något från affären, för det är där jag är”. Han fortsatte skriva samma hamburgerkedja och jag la ner telefonen. I ren protest tog jag tag i första bästa färdigmat bland hyllorna och kom hem med köttfärssås – ni vet sån där man älskade att äta som liten?

När maten var klar kom Fredrick ut och tittade skeptiskt på tallriken. -”Har du kokat vatten?” retades han. Vi satte oss ner och började äta. Jag ser på hans min att han ätit godare saker förut. Det tog många tuggor innan maten åkte ner och jag tittade undrande på honom – jag kände ju själv att det smakade skit. -”Vad?” -”Det var inte så gott bara. Väldigt vattnigt och det smakar lite bränt”.

HUR kunde jag misslyckas med något som skulle vara färdigt redan i affären? Inte nog med det. Makaronerna var överkokta. Jag glömde av att det var snabbmakaroner och det var som att äta gröt med vattnig köttfärs. Gott, eller hur?

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

6 comments

Svara

Haha jag dör. Idag blir det rester här hemma. På en fredag.. kul 👎

Svara

Hahaha, frågar du herrn här hemma så hade han nog tagit rester alla dagar i veckan … Kram

Svara

Hehe. Ha en trevlig helg. Vi ska till Ikea och kolla kök på söndag 😁 inte Molly dock. Hon får stanna hos mormor.

Svara

Hehe. Ha en trevlig helg. Vi ska till Ikea och kolla kök på söndag 😁 inte Molly dock. Hon får stanna hos mormor.

Svara

Hej! Det är så att jag har startat en blogg för ca 2 månader sedan. Och skulle bli jätte glad om du gick in och kollade på min blogg och skulle självklart bli jätte glad om du ville börja följa mig. Bloggar om mode och skönhet för det mesta och så lite träning. Hoppas att du har haft en bra dag! Kram!!

Svara

Hej! Det är så att jag har startat en blogg för ca 2 månader sedan. Och skulle bli jätte glad om du gick in och kollade på min blogg och skulle självklart bli jätte glad om du ville börja följa mig. Bloggar om mode och skönhet för det mesta och så lite träning. Hoppas att du har haft en bra dag! Kram!!

Kommentera