Då har vi stigit in i vecka 41 – tycker ni att det har gått lika fort som jag? Jag tycker det var igår som vi plussade och som jag berättade för mamma att vi skulle bli 4 i vår lilla familj. Att ha ett barn känns ju fortfarande ganska lite, men att gå upp till två – ja, då är man plötsligt en jätte stor familj, haha 🙂

Hursomhelst, välkommen vecka 41.

– Jag hade super mycket ilningar igår kväll, och har haft lite lättare känningar under de senaste dagarna – det hade jag aldrig med Elise. Då gick bara vattnet och hux flux så var det förlossningen som gällde. 

– 90% av alla som är gravida som har passerat 39+6 har fött sitt barn innan vecka 41+6 (v 42) är över. 

– Jag har blåmärken på hela insidan magen känns det som och hennes rörelser är lite klumpigare än de varit innan. Stackarn har ju ingen plats där inne!

– Jag har fått två små bristningar under naveln nu de senaste 2 veckorna. Det gör mig absolut ingenting och jag kunde inte bry mig så mycket mindre. Det är mest ​att​ de finns där.

– Den här veckan har jag gått ner 1 kg vilket är helt normalt. Nu växer ju inte bebisen mer, men det är viktigt för både mamma och bebis att äta ordentligt inför kommande förlossning. Här hemma har vi laddat med extra mycket godis varje kväll, haha. 

Så, lilla donnan, nu får du komma ut tycker jag. Vi längtar efter dig och jag tror att du har en storasyster som längtar lite extra. 

Kram. 

Bild på magen i v 40.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

12 comments

Svara

Åh vad spännande! Lycka till med allt när det väl drar igång 😊 Kram!

Svara

Tack söta du :* <3 kram.

Svara

Åh vad spännande! Lycka till med allt när det väl drar igång 😊 Kram!

Svara

Tack söta du :* <3 kram.

Svara

Hon kommer idag 😂 … har fortfarande några timmar på sig haha

Svara

Haha, då får hon ligga i!

Svara

Hon kommer idag 😂 … har fortfarande några timmar på sig haha

Svara

Haha, då får hon ligga i!

Svara

Vilken fin mage och gud va spännande att bebis snart är här! 😊

Svara

Vad söt du är – tack! :* Ja, man känner sig lite som en tickande bomb, haha.

Svara

Vilken fin mage och gud va spännande att bebis snart är här! 😊

Svara

Vad söt du är – tack! :* Ja, man känner sig lite som en tickande bomb, haha.

Kommentera