Hej på er goingar!

Mår ni bra? Vi sitter framför tvn och myser med en tjej klädd i pyjamas och varsin kopp te framför oss. Jag har lite småvärkar och är helt kallsvettig – en väldigt lustig kombo. Jag har visserligen hört att förlossningar kan börja med tråkig mage (check!) och att man känner sig sjuk. Nu är ju jag faktiskt sjuk, men just den här feberfrossan kanske är något att heja på extra mycket? Började någon av era förlossningar med en sjukkänsla?

Jag har berättat för er förut att vi har en svartmålad griffelvägg här hemma (världens bästa tips!) som vi kan skriva och sudda ut på precis som vilken griffeltavla som helst. Där skriver vi för tillfället upp saker vi har framför oss och även flicknamn till bebisen, men så har vi kommit till ett vägskäl och nu kommer vi inte på fler namn. Ni har gett mig helt otroliga tips på Instagram och det fortsätter att strömma in, men finns det ni som bara läser bloggen och som sitter på bra förslag kanske? Man kan aldrig få för många 🙂 Tror jag, haha.

Give me what you’ve got!

Kramar till er.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

19 comments

Svara

Klara, SARAH =)Josefin, Astrid, Cornelia, MOLLY =)Teah, Nova, Lovisa, Saga & Ingvor kanske hahaSÅ SVÅRT. Och på tal om dina känningar. Så kände jag mig.

Svara

Namn är verkligen det svåraste jag varit med om! Lika svårt sist, haha. Tack för alla förslag <3 <3Kram

Svara

Elaine kanske? Annorlunda namn 😉

Svara

Men så otroligt fint! Älskar det <3<3Kram

Svara

Jag minns att mina förkylningar och febern blev 10 gånger värre när jag var gravid. Och när jag inte var sjuk så hade jag en feberkänsla ändå i slutet av graviditeten! Så kan va de 😊

Svara

Det håller jag tummarna för! 😊 Tack för att du delade med dig <3Kram

Svara

Hailey, Ellie, Stella 😊 finns massor ju! Hoppas ni kommer på något snart! <3

Svara

Ja, det är nästan så att det finns FÖR många, haha! Kram och tack för dina fina tips <3 <3

Svara

Mimmi tycker jag att hon ska heta 😉

Svara

Ett väldigt fint namn måste jag säga, haha 😉Kram <3 <3

Svara

Inga tips, ni har redan valt det finaste jag vet 😊

Svara

Haha <3 <3Kram

Svara

Då kör vi något ovanligt, men jättefint om man smakar på det ett par gånger. 😉Jag älskar det, men inte sambon. 😉Seraphina ( Serafina)Här kommer lite vanligare förslag;ViolaMelinaEdithElvaElviraPetronellaSelma

Svara

Så fina! Jag älskar ovanliga namn😍😍Kram

Svara

Har väl inget direkt bra förslag. Däremot så kan jag kanske ge lite tips genom att berätta hur jag själv tänkt i detta. Vi har valt att alla namn, inklusive andranamnen, ska vara relaterade till släkten. Tilltalsnamnen ska även ha amerikansk klang. SAMANTHA (hopplock av alla mina tre namn) Elsa (min farmor) Gerd (makens mormor) MARY (makens gammelmoster) Albertina (min morfars mamma) Kerstin (makens moster) (Tilltalsnamnet på lillasyster to be håller jag hemligt men maken tror vi är överens. Jag vet jag kommer köra över honom) Siri (efter mig, min mamma, mormor, gammelmormor)Michaela (efter Micke som ju heter Michael)

Svara

Men! Vilka roliga tankar kring namn! Älskar hur ni har tänkt❤️Får låtsas att Elise tagit efter mitt andranamn – Elisabeth – och sen fortsätta som du tänkt då 😬❤️Kram

Svara

mirall livia ohtilia ophelia

Svara

Åh, vad fina😍❤️

Svara

idun

Kommentera