Idag är det fredag igen och det är som ni vet dags för Veckans Blogg!

Den här gången går turen till ett av våra grannländer, närmare bestämt Norge. Det är lite av en allt-i-allo-blogg som jag föll för när jag var gravid och den här tjejen hade en liten, liten tjej hemma. Jag talar förstås om Caroline Berg Eriksen! Caroline är en vacker modell som är gift med fotbollsspelaren Lars Kristian Eriksen. Tillsammans har de sin vackra dotter och sina två hundar.

Caroline har båda fötterna på jorden och lägger upp underbara bilder på allt från barn till hälsosam mat till inredning.

Kika in på hennes sida för lite mer inspiration – ni kommer inte bli besvikna! 🙂

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

7 comments

Svara

Kul med bloggtips 😊

Svara

Kul med bloggtips 😊

Svara

Kul att du gillade det! <3Kram

Svara

Kul med tips! Jag måste verkligen hitta lite nytt kul att läsa!

Svara

Haha, ja, man fastnar lätt i samma bloggar 😊 alltid bra med lite variation tycker jag! Kram <3

Svara

Kul med tips! Jag måste verkligen hitta lite nytt kul att läsa!

Svara

Haha, ja, man fastnar lätt i samma bloggar 😊 alltid bra med lite variation tycker jag! Kram <3

Kommentera