Hej på er!

Vilken mysig dag vi har haft. Strax efter lunch så kom mamma över på en kaffe och sen tog vi en promenad med en trött liten tös och två kissiga vovvar 🙂 Nu har jag och Elise handlat middag och Fredrick är på väg hem. Det strålar lite från höft/rumpa och ned i höger ben och jag får lite svårt att böja mig, så det ska bli skönt att få lite avlastning medan jag lagar mat. Vad hade jag gjort utan honom? <3

Men jag har en rolig nyhet! Vi har äntligen fått upp vår egen Facebook-sida! Det är så himla roligt och ni får jätte gärna gå in och gilla så mycket ni vill, orkar och kan och såklart tipsa andra om ni vill 🙂 Ni är så många nu och jag hoppas att jag ska hinna svara alla precis som jag gör nu – även om det blir fler kanaler att hålla koll på. Annars får ni gärna hojta om något skulle gått mig förbi.

Ni är underbara och helt fantastiska som tar er tid till att kommentera och sprida kärlek 🙂

Tusen kramar till er.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Kommentera