– Fredricks födelsedag. Han fyller år på lördag och jag som älskar födelsedagar vill bara att den ska komma. Antagligen för tårtan som väntar. Baka eller köpa är ju frågan. Elise längtar också. Bara för tårtan. Dock har vi inte köpt någon present än. Det står helt still.

– Bebis. SOM jag längtar efter att få gå igenom förlossningen och att få träffa henne för första gången. Jag längtar efter att se Elises reaktion och jag längtar efter de 10 dagarna som Fredrick kommer få vara hemma och bara mysa med oss. Den här punkten får det att pirra i hela kroppen – om nästan bara 40 dagar så händer det!

– Nytt år. Det känns som en nystart och jag känner att vi gjort 2015 nu. Jag är redo för 2016 med nya utmaningar och ny planering inför det kommande året!

– Ansiktsbehandling och massage. Detta ska jag unna mig så fort den lilla är ute. Bara vara borta ett par timmar och bli omhändertagen och fixad inför vinter och kyla.

– Den första snön. Jag vill se hur Elise reagerar på snö nu när hon är lite större. Jag vill ta långa promenader med min snart stora familj. 4 familjemedlemmar. Det känns fortfarande overkligt när man får kryssa i rutan ”finns det några barn i hushållet?” på enkäter. Jag har sån tur som har fått chansen att vara med om något så fantastiskt. Snö innebär också myskvällar och många tända ljus såklart.

​#nofilter

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

Förstår vad du menar när det kommer till enkäter, jag måste stanna upp och tänka efter liksom; japp, det finns ett litet barn här 😊

Svara

Hahaha, precis så! Samma om någon frågar om man har barn. "Äääh, ja, just det – det har jag faktiskt!"

Svara

Förstår vad du menar när det kommer till enkäter, jag måste stanna upp och tänka efter liksom; japp, det finns ett litet barn här 😊

Svara

Hahaha, precis så! Samma om någon frågar om man har barn. "Äääh, ja, just det – det har jag faktiskt!"

Svara

Längar efter BF! Vi har ca 80 dagar kvar… men inte fixat nästan något ännu… börjar brinna i knutarna!http://www.piedrider.com

Svara

Haha! Har ni ett babyskydd att ta hem honom/henne i så är ni set – resten får ni på BB eller klarar er en dag eller två utan haha 😊 lycka till!

Svara

Längar efter BF! Vi har ca 80 dagar kvar… men inte fixat nästan något ännu… börjar brinna i knutarna!http://www.piedrider.com

Svara

Haha! Har ni ett babyskydd att ta hem honom/henne i så är ni set – resten får ni på BB eller klarar er en dag eller två utan haha 😊 lycka till!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *