.. men hemma bäst. Jag sa det till Fredrick häromdagen. Jag älskar verkligen att komma hem till vår lägenhet. Tanken på att flytta härifrån när barnen behöver egna rum gör mig nästan gråtfärdig. Det är en sån skön känsla att komma hem efter att ha varit ute på stan, på en promenad eller efter en resa. Så småningom kommer vi behöva leta efter större såklart, men tills dess njuter jag till fullo av att få en härlig känsla i kroppen när jag kliver innanför dörren just hit.

Idag har vi ätit lunch med en tjejkompis och hennes franska bulldog. Elise blev helt tokig när det lilla energiknippet kom innanför dörren och kröp efter henne i ilfart för att hinna klappa så många gånger som möjligt. Vi gick ut för en lunch och stannade på NK Sushi innan vi köpte med oss chailatte på Espresso House och gick vidare genom stan.

När vi kom hem var det dags för nästa besök och grannen knackade på dörren för en kopp kaffe. 2 timmar senare så är det nu dags att sätta igång med middagen; kyckling och klyftpotatis står på menyn. Snacka om att dagen går i ett! 🙂

Ha en mysig kväll!


Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *