God morgon!

Hoppas att ni mår bra och har sovit extra gott inatt.

Elise är på ett kvittrande humör och redo att starta dagen. Jag likaså. Idag ska vi ut och fika med en tjejkompis och hennes lilla franska bulldog. Elise som älskar hundar kommer nog tycka att det är super kul och jag hoppas att de kommer kunna busa omkring lite 🙂 Den här mamman är helt otroligt sugen på chailatte och så länge jag får en smutt av det så kommer jag vara helnöjd. Visst kan man köpa chailatte sirap/pulver på Espresso House?

Nu tänkte jag passa på att duscha under tiden Elise springer runt och leker som en tok här hemma. Vi har gjort en lekhörna till henne mellan sofforna i vardagsrummet (mest för att dölja alla leksakerna haha) och hon fullkomligt älskar den. Efter duschen väntar ett avsnitt av One Born Every Minute.

Kram till er och ha en strålande dag!

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Ja du kan köpa Chailatteplder och sirap på Espresso House. 😊Jag hittade hur man ska blanda exakt för att få den som Espresso House – ska leta efter länk!Men då vet jag att tjejen vispade det hela med en mjölkskummare.Jag älskar verkligen Chailatte och Espresso Houses är ju fenomenal!Kul att du fick sålt jackan förresten, fick så dåligt samvete när jag inte köpte den som jag hade tänkt. Men nu har jag min vinröda och älskar pälsen. 😊

Svara

Men vad söt du är – tack! Då blir det en bra anledning till att köpa en mjölkskummare nu då, haha. Jag älskar också deras chai – så himla mysig och julig 😊Men det är väl ingen fara! Jag är inte den som skulle bli sur för en sån grej 😊 Är du nöjd så är jag nöjd! Kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *