I samarbete med Blingit.se har jag fått chansen att presentera deras utbud. Du som gillar smycken och snygga accessoarer har mycket att se fram emot i deras webbutik!

Blingit.se är Sveriges största smyckesbutik på nätet och fokuserar på moderna smycken och har samlat över 50 kända varumärken på deras hemsida. De har mer än 10.000 olika smycken och klockor – på eget lager för att ni ska få snabbare leverans!

Känner du igen märken som SNÖ, Thomas Sabo, Edblad och Sif Jakobs? Du hittar alla hos blingit.se! Så vad väntar du på? In och klicka hem dina favoriter!

Jag passade på att klicka hem ett Thomas Sabo-armband med en liten charm till Elise att ha när hon blir äldre. Älskar deras charms!

I samarbete med blingit.se

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

Supersöt!Har du lust kolla gärna in på min clean eating-blogg. Idag är temat nyttigt helgmys och massor av recept på detta kommer att komma upp idag och imorgon. Allt från mat som nyttig pizza till godis som raw balls osv. Kram

Svara

Kul! Kollar jag gärna in 😊 Kram

Svara

Supersöt!Har du lust kolla gärna in på min clean eating-blogg. Idag är temat nyttigt helgmys och massor av recept på detta kommer att komma upp idag och imorgon. Allt från mat som nyttig pizza till godis som raw balls osv. Kram

Svara

Kul! Kollar jag gärna in 😊 Kram

Svara

Å gud så kul med samarbete. Ska hitta någon jag med hade jag tänk. Gör fint smycke 😉 och du är kanonfin

Svara

Tack snälla😘

Svara

Å gud så kul med samarbete. Ska hitta någon jag med hade jag tänk. Gör fint smycke 😉 och du är kanonfin

Svara

Tack snälla😘

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *