​Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv varit påverkad av mina hormoner. Varken när brösten växte eller när jag började med p-piller. Jag har alltid haft kontroll över mitt humör och mina känslor.

Tills jag blev gravid. 

Herregud vad jag har gråtit, varit bitter, gnällt och surat för att sedan bli super glad, trevlig, pigg och kärleksfull nästa sekund. Jag har aldrig någonsin känt mig så okontrollerbar. Det är absolut värre den här gången när jag är gravid, och är det något jag längtar efter så är det att få föda snarast för att bli av med den här ocharmiga sidan. 

Fram tills dess så ska jag försöka lyda råden att äta bra, motionera och försöka vila när jag kan, för just nu vill jag bara krypa ur mitt eget skinn och slå mig själv på käften.

Var du eller är du sån här under din graviditet? Var du ett monster? 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

8 comments

Svara

Oj så jobbigt! Jag har aldrig varit gravid men det känns inte som en dans på rosor direkt

Svara

Haha, det är helt sjukt att humöret kan påverkas av graviditeten! Jag som alltid varit världens gladaste kan nu reagera på att gröten inte kokar upp tillräckligt snabbt på morgonen, haha. Det är ju bara att skratta åt det egentligen! Kram

Svara

Oj så jobbigt! Jag har aldrig varit gravid men det känns inte som en dans på rosor direkt

Svara

Haha, det är helt sjukt att humöret kan påverkas av graviditeten! Jag som alltid varit världens gladaste kan nu reagera på att gröten inte kokar upp tillräckligt snabbt på morgonen, haha. Det är ju bara att skratta åt det egentligen! Kram

Svara

När jag väntade M så förväntade jag mig, efter att hört av min syster att jag skulle bli ett hormon monster. Visst jag grät till Ica reklamen typ 😂, (kunde gråta lätt). Men var aldrig arg och skrek å så.R beskrev mig som en mild hormonkvinna 😂

Svara

Jag är mest arg inom mig, men på ett sätt att Fredrick måste fråga vad det är med mig, så visst märks det. Kan bli arg för iiiingenting.

Svara

När jag väntade M så förväntade jag mig, efter att hört av min syster att jag skulle bli ett hormon monster. Visst jag grät till Ica reklamen typ 😂, (kunde gråta lätt). Men var aldrig arg och skrek å så.R beskrev mig som en mild hormonkvinna 😂

Svara

Jag är mest arg inom mig, men på ett sätt att Fredrick måste fråga vad det är med mig, så visst märks det. Kan bli arg för iiiingenting.

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *