Hej på er!

Nyss hemkomna och sååå trötta. Vi tog bussen ut till Landvetter (20 min hemifrån) för två kaffebesök och kom nu hem 4 timmar senare. Väldigt mysigt och härligt att komma ut. Båda hade barn så Elise var bra upptagen hela tiden och somnade inte förrän vi var på väg hem igen.

Jag sitter och funderar på vad jag ska köpa till Fredrick i födelsedagspresent. Han fyller år nu på lördag och önskar sig ingenting speciellt, mer än ett par nya cykelskor och ett biobesök när den nya Bond-filmen kommer i slutet av månaden. Jag vill dock gärna ha ett paket att ge på hans födelsedag, så något ska jag nog komma på att ge. Kom gärna med förslag! 🙂

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *