God morgon vackra du!

Idag är det onsdag och en ny dag att göra till den bästa.

Jag sitter och följer Joanna och Gabriella som båda befinner sig i slutet av graviditeten. Joanna ligger, som ni kanske vet, inne på sjukhus pga hennes blodtryck, så de valde att behålla henne där eftersom hon är fullgången. Gabriella är inne i en långdragen latensfas och jag hoppas att hon får träffa sin son snart så hon vet att det är värt all smärta. Lycka till till er båda!

Här hemma har vi precis ätit frukost och jag sörplar precis i mig mitt kaffe. Dagen är oplanerad, men jag ska försöka göra klart Elises fotoalbum så att jag kan fokusera på ett nytt när nästa kommer. Ska även försöka framkalla lite nya bilder och internetshoppa lite 🙂

Hoppas ni får en fin dag underbara ni!

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Vad gullig du är! Nu har ju Gabirella fått sin lilla kille, så nu hoppas jag att vår också vill titta ut snart. Kram till dig

Svara

Jag såg det! Så himla mysigt! Jag längtar tokmycket och får glädjas med er så länge 😄❤️ kram

Svara

Vad gullig du är! Nu har ju Gabirella fått sin lilla kille, så nu hoppas jag att vår också vill titta ut snart. Kram till dig

Svara

Jag såg det! Så himla mysigt! Jag längtar tokmycket och får glädjas med er så länge 😄❤️ kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *