​Hej på er!

Tänkte bara kika in och önska er en mysig kväll. Jag har gått runt som en zombie hela kvällen och bara längtat tills den här stunden när allt är klart här hemma och vi kan gå och lägga oss. Nu är det bara två dagar tills Fredrick kommer hem och han är så efterlängtad. Det är så fint att se hur Elise lyser upp när hon ser hans ansikte på FaceTime. Som jag älskar min lilla familj. <3

Imorgon ska jag möta mamma en stund och göra en sak som jag inte kan skriva här utfall Fredrick skulle läsa. Det ska bli en överraskning 🙂 Inget stort, men ändå en överraskning. 

Vi hörs imorgon när vi tagit nya tag – nu ska jag lägga Elise och hoppas på att få läsa ett par sidor ur Fredrik Eklunds bok Sälj. 

Sov gott allesammans. 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *