​God morgon från ett mulet Göteborg :)! 

Vilken natt. Jag sover verkligen inte bra längre, och så fort jag hittar en skön sovställning så vaknar jag ett par minuter senare av att ryggen nästan ska gå av. Just nu inatt så har den lilla tjejen sovit med någon kroppsdel mot mina högre revben så att även de värker. Istället för att ligga där inne och bråka så kan hon komma ut nu tycker jag, men det lär nog dröja.

Slut på klagande 🙂

Hoppas ni mår bra! Här hemma är det fortfarande tyst. Elise har sovit i 12,5 h och Fredrick har precis åkt till jobbet. Jag tänkte att jag skulle börja förbereda lite frukost och sen starta dagen. 

Vad ska ni hitta på idag? 

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *