Jag gillar inte att rekommendera produkter, men jag har använt de här ett bra tag nu och jag måste dela med mig. Jag hade bristningar på insida låren och ganska ocharmig hy i början av min graviditet. Då hjälpte de här super bra!

Nu är båda på rea och till helt överkomliga priser, så passa på säger jag!

HÄR // HÄR

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Vill du vinna en ögonpalettet, läppenna och läppstiftet i supersnygga höstfärger från märket Sleek eller ekologiska hudvårdsprodukter från märket Lady Green ? Kolla in i min blogg så hittar du båda tävlingarna under min header bild 😘

Svara

Vill du vinna en ögonpalettet, läppenna och läppstiftet i supersnygga höstfärger från märket Sleek eller ekologiska hudvårdsprodukter från märket Lady Green ? Kolla in i min blogg så hittar du båda tävlingarna under min header bild 😘

Kommentera