Hej!

Vi har precis kommit innanför dörren efter att ha varit ute på stan och ätit lunch och shoppat lite med syster. Shoppat och shoppat – jag letade efter något som Elise kan ha på sin födelsedag, och köpte strössel till kakorna som ska bakas imorgon. Jag har också bestämt mig för att jag ska baka två egna tårtor – nu hoppas jag bara att de blir så bra som jag ser framför mig. En ska vara en vit prinsesstårta med banan i, och den andra ska vara en chokladtårta för de som föredrar det framför grädde (hur man nu kan göra det! haha).

Det är dags för lite lunch för donnan här som sovit hela utflykten. Jag passar på att ta lite mer kaffe.

Kram

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Kommentera