Det lät som en så himla bra idé. Jag hade ju all tid i världen tyckte jag och kunde LÄTT få högsta betyg. Jag skulle utklassa resten av de som läste samma kurs och jag skulle känna mig smart när jag fick MVG på alla prov.

Nu undrar jag hur jag tänkte. Jag har ju inte ens tid till att duscha? Hur fasen ska jag då kunna läsa en mattekurs mitt i allt?

Lite för ambitiös kanske?

Du kanske också gillar

3 comments

Svara

Känner själv så, läser 4 kurser och känns som jag knappt hinner med hälften x)

Svara

Haha, hur dum får man vara? Ändå läser inte jag snabbast av de som går kursen. Hur hinner de?!

Svara

Hej tjejen hade du kunnat hjälpa mig att rösta på mig här: http://missglossy.se/entry?id=454 det tar typ 1 sekund! Klicka bara på länken och scrolla ner lite 😊 Jag hade verkligen varit SÅ tacksam!!! 😃 Tack på förhand! 😊 kram!

Kommentera