God morgon!

Åh, vad jag känner mig utvilad! Utvilad och alldeles redo för lite mer plugg. Jag och Elise ska ta en promenad i stan idag tänkte jag så jag passar på att plugga nu innan och sen när vi kommer hem igen.

Imorse gjorde jag en smörgås med makrillfilé på till Elise – ni vet, sån makrillfile som finns på tub? Men det gick inte riktigt hem. Så där satt jag själv med två makrillsmörgåsar och hon fick min med ost. Hon hatar fisk lika mycket som sin far antar jag 🙂

Nej, jag måste sätta mig med studierna nu, annars vet jag någon som får IG imorgon. Har lite tidsinställda inlägg till er under dagen, så här lär det inte vara tyst 🙂

Kram på er.

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *