God morgon!

Elise har börjat drömma mardrömmar eller något under natten vilket gör att jag en gång om natten får försöka trösta henne och sen lägga henne bredvid mig i sängen. Inget undantag inatt heller. Jag tror att det är mardrömmar iallafall, även om gråtet låter lite mindre hysteriskt än vid just drömmar.

Vi kom i säng strax efter 21 igår och Elise kröp runt och mös i sängen tills hon blev så trött att hon somnade. Jag var vaken till 22:30 innan jag kände att det räckte och somnade jag med. Jag fick skickat iväg lite mail och kunde jobba klart innan jag knoppade vilket alltid får mig att kunna slappna av lite extra.

För ett par dagar sedan fick vi hem Paulúns Superflingor special och imorse fick vi äntligen testat dem. Flingorna har smak av hallon/tranbär och är faktiskt rätt så goda! Nu hade jag mjölk med min, men jag kan tänka mig att de är godare med fil eller yoghurt. Elise har tjuvstartat i veckan och tyckte att de passade bra som mellanmål – super!

Idag är det löning och det vankas ett par timmar på stan. Vad ska ni hitta på?

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

4 comments

Svara

Åh vad mysigt med stan. Vi blir hemma och ska städa och plugga (samt leka), ha en fin dag 😀

Svara

Ja, vi tar en liten promenad när det är sovdags – sen är det (tyvärr) städ och plugg på schemat här också, haha. Kram

Svara

Åh vad mysigt med stan. Vi blir hemma och ska städa och plugga (samt leka), ha en fin dag 😀

Svara

Ja, vi tar en liten promenad när det är sovdags – sen är det (tyvärr) städ och plugg på schemat här också, haha. Kram

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *