God morgon kära ni!

Jag var helt övertygad om att klockan inte passerat 06 när Elise väckte mig imorgon, men klockan hade visst slagit 8:30. Hon drömde en mardröm tidigt imorse och fick sova med mig resterande timmar. Det är så himla mysigt och jag märker att jag sover allt tyngre för varje gång när jag inser att hon vet hur man tar sig upp och ner ur sängen själv och att min bergsäkra mur av täcke och kuddar hindrar henne från att rulla över i sömnen.

Innan jag gick och la mig igår kväll så fick jag veta att Fredrick jobbar hemifrån idag så vi ska ut och äta lunch med en tjejkompis och bara mysa. Jag ska plugga lite matte nu på förmiddagen inför ett test imorgon – passar perfekt nu när han är hemma!

Jag har lite barninspiration som kommer upp senare – glöm inte att kika in då!

Kram

Du kanske också gillar

Kommentera