Nytt efter semestern.

Inlägget innehåller adlinks.

Hej!

Mitt hår är verkligen en enda stor katastrof av all sol och allt badande - men det är det värt efter semestern! Jag passade dock på att klicka hem tre favoritprodukter som kanske hinner hem samtidigt som oss :)
Det blev en hårinpackning, en hårolja och sedan min favoritlotion till kroppen. Underbart!

Har ni några andra produkter att rekommendera kanske? Alla tips är välkomna! 

Kram.

Skärmavbild 2016-07-31 kl. 18.01.36

HÄR // HÄR // HÄR

12 saker jag hoppas mina barn får uppleva.

Hej fina ni!

Vi vaknade upp till buller och bång här i Garda idag. Himlen är svart och regnet fullkomligt öser ner, så idag stannar vi inne tills det håller upp :)

Det finns många saker i livet som man kan vara glad för. Livet i sig är en sak, men det finns en del saker som jag hoppas att mina barn får uppleva under livets gång.

... Kärlek. Jag hoppas att de kommer hitta någon att spendera sitt liv med. Någon som tar hand om dem lika väl som oss. Någon som alltid finns där och som får dem att skratta. Jag vill att de hittar någon att få barn med och känna sig lika lyckligt med som jag gör med Fredrick.

... En Italiensk pizza. Ingen pizza slår en italiensk hur mycket man än försöker.

... Roadtrip i USA. Där finns det så mycket att se!

... En fruktansvärd fylla. För att jag typ slutade dricka alkohol sedan jag hade min.

... Picnic på stranden framför en solnedgång. Det finns inget finare!

... Nytt jobb, Någon gång blir förhoppningsvis den första, men jag vill att de ska få känna den spänning och förväntan som ett nytt jobb innebär.

... Fina vänner. Precis som med kärleken hoppas jag att de får många nära vänner som finns där i vått och torrt. Många vänner redan från unga år som kommer hem, stökar ner och äter pizza framför den förbokade tvn.

... En maska i strumpan som de kan laga med nagellack. För att det är en sak varje tjej måste genomgå, haha.

... Att behöva springa till bussen för att lära sig hålla tiden. Om man nu någonsin lär sig att vara i god tid till bussen.

... Få sina drömmar uppfyllda och ha mål som de kan bocka av med tiden.

... Belöning. Jag vill att de ska få den uppmuntran och belöning när de gör något bra.

... Lycka. Jag önskar dem all lycka såklart. Att de alltid får vakna upp med ett leende på läpparna och känna sig älskade, känna att livet leker varje dag.

Kram.

DSC05597 DSC05606

 

Karamellkungen före allt.

Hej finisar!

Jag. Är. Så. Varm. Haha - känns som ett riktigt i-landsproblem, men idag är det fuktigt här i pizzalandet. Vi har precis varit ute och ätit middag och smaskat i oss glass till efterrätt med två kompisar som mött upp oss i Torbole. Det är verkligen så himla kul att de är här och barnen älskar dem minst lika mycket som oss :)

Innan middagen tog vi en rundtur på 'stan' och jag fick sprungit en runda - skönt, men varmt som sagt. Vad gör man inte för figuren? Höhö. (skämt! Jag stödjer Karamellkungen mer än något annat gym här i Sverige tyvärr, haha)

Vi är rätt trötta här och försöker så smått lägga Elise. Julia sover sedan en stund tillbaka och jag längtar efter att göra henne sällskap.
Jag tycker vi hörs imorgon igen - nu svamlar jag bara :)

Kram.

DSC05565 DSC05559 DSC05553 DSC05550

7 tankar på språng.

God kväll älskade ni.

Vi är framme i Garda och jag har nog sällan känt mig så hemma som här. Vi bor på ett hotell inatt, men åker tillbaka till vårt förra imorgon för att sedan stanna tills på tisdag - först då börjar vi dra oss hem mot Sverige igen. Tills dess njuter vi bara och försöker att inte tänka på hemresan riktigt än. Istället sammanfattar vi dagen med ett par tankar som slagit mig under dagen :)

... Innan vi åkte köpte jag många klänningar till Elise och Julia på H&M för 49:- och 79:-/st. Det kallar jag slit och släng-kläder och de har verkligen varit guld värda nu under semestern när det spills tomatsås, glass och annat som inte ens tvättmaskinen får bort!

... Vattnet här i Garda är fantastiskt och alldeles krispigt - bara en sån sak tycker jag gör det värt att vara här :) Det smakar verkligen underbart och gör att det inte behöver planeras in och kånkas hem travar med vatten - skönt!

... 'Värme gör att naglarna växer snabbare' lärde Fredricks bror och svåger mig häromdagen och visst stämmer det! Jag smsade min nageltjej Anna redan idag och bad henne boka in mig direkt när vi kommer hem.

... Ersättning för bebisar - även den för känsliga magar som vi kör med - går att köpa på apoteken här i Italien, Perfekt när jag blev orolig för att vår skulle ta slut trots att vi köpte på oss ett par extra dunkar innan.

... Ni får tycka att jag tjatar men jag är verkligen  glad att vi åkte hit. Italien gör mig lycklig rakt in i själen och att bila med barn är inte alls så svårt som jag trodde.

... Elise har en hattfetisch och mycket av den tiden vi satt i bilen idag gick åt till att prova Fredricks keps, min keps, Fredricks hjälm, hans hatt, Julias hatt och sin egna keps i alla möjliga kombinationer. Bäst gillade hon den gula kepsen och tur var väl det - då kan hon ha den och inte Fredrick, haha.

... Vi åt middag ute på balkongen nu ikväll och blickade ut över berget och det skvalpande vattnet. Vinden var lite tuffare idag och kite-surfarna var fler än någonsin. Vilken häftig sport! Den skrivs upp på min Bucketlist.

Sov gott fina ni. Tack för att DU är DU.

Kram.

DSC05529 DSC05526 DSC05524 DSC05522 DSC05520 DSC05518 DSC05517 DSC05516 DSC05513

Ni kommer inte tro viär kloka.

Hej på er!

 

Vad gör ni? Vi sitter i bilen och fick precis stanna för att torka spyor - the life of a parent, haha. Det är konstigt hur ens egna barns spyor och bajs inte är det minsta äckligt egentligen, när magen kan vända sig åt någon annans. Elise kräktes utan anledning, men jag gissar att de krokiga vägarna gjorde henne något åksjuk. Nu sover hon iallafall och vi kan köra vidare.

 

Nu kommer ni inte tro att vi är kloka, men vi är faktiskt på väg tillbaka till Torbole och Gardasjön. Så bra är det faktiskt, att vi vill tillbaka igen. Vi stannar 3-4 nätter innan vi åker tillbaka mot Sverige och den här gången möter vi upp två kompisar som kommer för att stanna på vårt hotell imorgon. Det blir verkligen skoj!

 

Här kör lastbilarna om varandra på vägarna och bromsar upp trafiken lite, men snart hoppas jag att vi kan kliva ur bilen och njuta av ännu en pizza i fantastiska Garda.

 

Kram.

 

DSC05224
Samarbetspartners