Sluta med napp.

God kväll goingar.

Åh, jösses - tror ni jag är trött eller? Jag har verkligen varit igång sedan 6:55 imorse när klockan ringde och jag bestämde mig för att det här inte var min dag att träna. Det blev istället en hel dag vila och det känns gott i hela kroppen.
Vid 10 kom mamma förbi och umgicks till strax efter 12. Jag tog barnen och stack iväg på mammalunch för att sedan möta upp syster hemma, lämna över barnen och springa ner på event på Velourbutiken i Göteborg. Bilder från dagen kommer upp imorgon :)
Dagen har bara gått i ett, men allting har varit otroligt roligt!

Jag måste fråga er. Det här är allvar, haha. Skämt å sido, men jag måste höra hur ni andra gjort.
Elise har använt napp sedan för alltid och i september fyller hon 2 år. Eftersom jag ofta hört att nappen är/kan vara en trygghet för barn så har jag inte reflekterat så mycket över användandet heller - vill hon ha den så ska hon få ha den har jag tänkt.
Men nu börjar hon på förskolan och jag hade hellre sett att nappen nu används vid tex sömn istället för en bekvämlighetspropp eller tristess :)
Det finns egentligen ingen anledning till att sluta, men det känns som rätt tidpunkt för oss och tanken på att man faktiskt kan få tråkiga tänder av denna gummigrej är inte särskilt lockande.

Så, till min fråga. Hur har ni gjort? Alla svar är välkomna - jag tror på att alla föräldrar gör rätt val för sitt barn, så jag är bara ute efter tips, tankar och idéer. Använder eller använder era barn inte napp? Varför? Varför inte? Hur slutade de som slutat? :)

Nu får ni ha en fantastisk kväll. Elise sover hos sin moster ikväll så det är dags för mig att knoppa tidigt idag.

Kram.

DSC03341

// Den här tjejen får all vår uppmärksamhet ikväll när Elise sover hos sin moster. Hon njuter för fullt! <3 //

Delikatessboxen - en riktig smaksak.

I samarbete med Delikatessboxen.se.

Har vi några tapasälskare där ute? Eller ostbrickefantaster? Jag är verkligen en mix av båda och gottar gärna med mig i dessa typer av rätter så när telefonen ringde igår och en kille från DHL bad mig möta honom vid dörren så blev jag glatt överraskad över vad budet innehöll.

Jag har sagt det förr och det tåls att tas upp igen för det här är verkligen en delikatessbox utan dess like. Delikatessboxen skickar ut kylboxar med ostar, charkuterier och tillbehör som man kanske inte vågat testa annars. Förra boxen försvann samma dag och jag längtade genast till nästa. Jag minns hur kär jag blev i chokladerna som följde med - så goda!
Igår kom min andra box och jag dukade upp lite till mamma som hon kunde ha under sina barnvaktstimmar - snacka om bortskämd barnvakt, haha.

Vill ni kika närmre på den här typen av box så är det Delikatessboxen.se som gäller :)
Ikväll ska vi duka upp resten och bara sitta och plocka länge, länge.

Kram.

DSC03721

DSC03724

DSC03726

DSC03731

DSC03732

// Jag älskar tapas! Verkligen en box i min stil! //

Datenight&sömntips.

God morgon!

Hur mår ni? Har ni sovit gott? :)
Jag sitter här och häller i mig mängder med kaffe. Igår kväll var ju jag och Fredrick på datenight och vi var hemma strax innan 23, men sen vaknade jag vid 03 inatt och kunde inte somna om. Elise kom in till oss och den ljuva doften avslöjade att blöjan var tvungen att bytas. Jag gick upp, bytte och vi gick tillbaka till sängen igen. Elise somnade om på direkten men jag låg och vred och vända på mig hur länge som helst - av ingen anledning alls. Konstigt.
Likte lustig kuriosa: visste ni att om man går och lägger sig en kväll och inte kan somna trots att man är trött - när man nästan har lite myror i benen - då ska man dricka kaffe? Det slår ut systemet och du somnar som ett barn.

Datenighten igår var supermysig och vi behövde verkligen en kväll för oss själva. Vi åt middag länge på Tara's och såg Independence Day på bio (superbra! se den!). Jag la ifrån mig kameran när vi började äta så det blev inte så många bilder från kvällen, men det får vara så ibland också :)
Vi brukar vardagsmysa väldigt ofta hemma, men ibland behöver man tid för sig själva för att hitta tillbaka till den där nykära-känslan och få prata i lugn och ro om absolut ingenting.
Jag är verkligen så glad att jag har Fredrick i mitt liv. Det finns ingen som honom och jag känner mig så lugn i själen när jag har honom nära. <3

Idag är det mammamys i dubbel bemärkelse. Mamma kommer hit på förmiddagen, sen ska jag på mammaträff vid lunch för att sedan avsluta dagen med ett event senare ikväll. Fullspäckad men en så rolig dag! Regnet öser ner, men vad gör det?

Ha en fin dag!

Kram.

DSC03748

DSC03749

DSC03750

DSC03753

// Älskade kärlek. <3 //

Nya skor.

Hallå!

Igår när vi var ute på galej så fyndade vi ett par skor till Elise. Hennes förra liknande skor blev uppätna av pappas hund häromdagen så det blev ett perfekt tillfälle att shoppa lite, haha :)

199:- gav vi för dessa på Din Sko. Perfekt när de små tossingarna växer så det knakar!

Kram.

DSC03717

DSC03718

DSC03719

// Din Sko 199:-. Perfekt! //

Each Peach Massagekaka.

Hej alla beautyboostare!

När vi var på eventet hos Lush häromdagen så fick vi i vår goodiebag med oss en massagekaka hem. Jag måste säga att jag var något skeptisk till en början - en tvål som du gnider in i ansiktet? Den kommer ju aldrig kunna återfukta huden?
Men där hade jag fel. Det här är en drömlotion och jag kommer köpa den om och om igen. Ni måste testa - jag lovar att ni inte kommer bli besvikna! Nu ska jag förbi butiken imorgon och köpa på mig en liten burk att förvara den i bara :)

Någon mer som testat? :) 

Kram.

DSC03706

// Each Peach Massagekaka från Lush. //

Samarbetspartners