Hej!

Häromdagen beställde jag en årsbok till Julia. Jag har tänkt göra det så många gånger, men inte riktigt fått tummen ur. Vi hade ju en annan variant till Elise och jag tror de kommer tycka det är spännande att bläddra i den när de blir äldre 🙂

Nu är den äntligen i mina händer och det är dags att skriva in allt som bara går 🙂

Har ni såna här böcker till era barn? 

DSC05859 DSC05860 DSC05861 DSC05862

// Årsbok till barn. Den här är till Julia 🙂 //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Jag har en sådan från jag var liten så det var självklart att ge sonen en också 🙂 jag skriver även en liten ”dagbok” där jag sätter in foton och skriver ner roliga saker som han kan läsa om när han blir äldre.

Sen trycker jag även bloggen till en bok och sparar 🙂 (det gör jag en gång vartannat år ca)

Svara

Åh, bra ide med bloggen!! Det är ju som en dagbok i sig :)! Hur gör du då?
Kul att ha en sån bok själv! Vi har även en bok som vi hade på dopet och som man fick fylla i ordspråk eller små tips i livet. Den använder vi fortfarande :)kram! <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *