God morgon alla söndagsfirare!

Hur mår ni? Trots att Elise vaknade inatt och ville ha sällskap i hennes säng så är jag oförskämt pigg. Fredrick – som fick vara vaken med Julia från klockan 3 – är kanske något tröttare, haha. Nu har han iallafall hoppat in i bilen och åkt iväg för en heldag cykling.

Jag och Julia väntar på att Elise ska vakna innan vi äter frukost tillsammans. Min mage kurrar, men stunden vid frukostbordet värdesätter jag så mycket och det är helt klart värt väntan 🙂

I eftermiddag ska vi iväg till Fredricks föräldrar och grilla. Min mamma och syster kommer också dit så det blir en kväll full av familjemys. Jag och tjejerna ska handla maten och passa på att hämta ut paket. I förra veckan beställde jag en sådan där års-bok till Julia – tycker det är så roligt att ha när barnen blir stora och man glömmer ju så fort så det är bättre att få det nedskrivet 🙂

Ja, men då gör vi iordning lite frukost här hemma tycker jag! Hoppas ni får en härlig dag.

Kram.

DSC05846 DSC05847 DSC05848 DSC05851 DSC05854 DSC05853

// Fin-fina vänner en fin-fin kväll. //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Hej Malin. Mysiga dagar ni verkar ha. 🙂 så som det ska vara. Jag har en fråga angående samsovning med spädbarn. Jag har precis fått en dotter som har svårt att sova själv på natten. Hur gjorde du med dina när de var bebbar? Jag är rädd att rulla på min lilla i sömnen. Hade blivit en mer avkopplande sömn för mig om hon ville sova i sitt nest bredvid mig. Tack på förhand.

Svara

Hej going! Åh, vilken bra fråga! Får jag ta upp den i bloggen imorgon? Tror många har samma känsla som dig 🙂 Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *