God morgon!

Har ni sovit gott? Jag hoppas det och jag hoppas att ni känner er riktigt sugna på en ny vecka! Det är egentligen helt galet att det redan är den 8 augusti idag – var tog semestern vägen?! Nästa månad fyller Elise 2 år och de här två åren ska vi inte ens gå in på – tur att man inte åldras som mamma iallafall 🙂 För det visste ni väl? Att tiden stannar när man får barn? Bra.

Jag sitter här ensam i köket och bara myser. Fredrick har åkt till jobbet och tjejerna bestämde sig för en gemensam sovmorgon. Om någon timme kommer det ett bud med en ny träningscykel hit och jag håller verkligen tummarna för att de kan hjälpa mig att bära upp den – 100kg klarar jag tyvärr inte själv – än, haha.
Jag har passat på att anmäla oss till en bokrelease som kommer äga rum i september och jag var ute och sprang 6:45 imorse så nu är det faktiskt bara gröten som ska slinka ner i magen och kaffet som ska hällas upp.

Ja, men det här blir en jäkligt bra dag – det känner jag på mig!

Hoppas ni får en underbar måndag. Nu startar vi tycker jag!

Kram.

DSC05900 DSC05895 DSC05892 DSC05864 DSC05865 DSC05868 DSC05875

// Lite bilder från söndagsmyset igår hos Fredricks föräldrar. Vilken underbar kväll! <3 //

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Den här sommaren har verkligen sprungit fram, nu känns det nästan som hösten har kommit. Vad mycket du hann med på tidiga morgonen, imponerad:) Ha en fin dag!

Svara

Visst gör det? Men tänk vad mysigt med massa ljus och mörka myskvällar 🙂
Ha en fin dag! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *