Hej på er!

Oj, vad den här morgonen gick i ett. Klockan ringde vid 7:15 och jag fortstod inte riktigt att jag skulle gå upp. Vid 00 inatt fick Julia magknip och jag hade gett vadsomhelst för lite sovmorgon 🙂 Men väl i bilen med musiken på högsta volym så kände jag mig verkligen peppad inför dagen. Vi satt i möte 1,5 h innan jag var tvungen att säga hejdå och åka hem till min mamma och barnen. Ikväll blir det dock lite mer praktik och vi ska iväg på en visning. Det är verkligen himla kul och jag känner hur rätt jag hamnat – att det här med mäkleri verkligen kommer att vara min grej!

Nu har jag precis bäddat ner en sömnig Elise och vi ligger tillsammans och tittar på film. Igår satte vi upp en safari-dekor på väggen i barnens rum och Julia är i full gång med att försöka ta ner den igen – djur är tydligen inte hennes grej, haha. Jag och Elise är iallafall himla nöjda och jag ska visa er resultatet lite senare 🙂

Dags för vila så jag är pigg och alert ikväll!

Kram på er.

DSC06626 DSC06627 DSC06628 DSC06630

Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Åh vad skoj! Jag har utbildat mig till mäklare men inte hunnit gjort all praktik än för det tittade ut tvillingar för 9 månader sen ;D

Svara

Hahaha, men du fick något himla bra för att lägga mäkleriet på hyllan ett tag! 🙂 Mängder med grattis till tvillingarna! <3 Kram!

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *