Hej på er! 
 
Jag tycker vi kör en favorit i repris. Den här listan fick så mycket fin feedback när den skrevs i somras att jag helt enkelt måste lägga ut den igen för er som kanske missat eller glömt av den 🙂 
Dessutom ser jag att den försvunnit vid flytten så det är på tiden att den hamnar på sin rätta plats igen! 
Hoppas ni gillar den! 
 

1. ”Vi tar det som det kommer!” Den meningen försvann på förlossningen. Nej, det gör vi inte är svaret för helt plötsligt kräver allting planering

2. Medan din väninnas väska är fylld med rouge, läppstift, tamponger, hörlurar och tuggummi så är din fylld med blöjor, våtservetter, extrakläder och smink – det där testet med concealer som du lyckas pressa ut lite mer från varje gång. Fantastisk produkt när du ser trött ut!

3. ”Men herregud, det är väl bara att säga nej?” Ha! Vet du konsekvenserna av att säga nej till ett barn?

4. Ni bestämmer er för att kolla film en kväll och du somnar i introt.

5. Din kompis grämer sig åt det skrikande barnet på bussen och du nickar förstående mot föräldern innan du frågar om du kan hjälpa till.

6. ”Ja, men vad bra! Då ses vi om 5 min!” så kommer du att komma 50 min för sent.

7. Du blir full av att smaka på en drink. Hur längesen var det nu igen?

8. Ni bestämmer er för att ‘catcha-up’ den här helgen och det hela slutar med att du har suttit och visat alla 974 bilder på ditt barn i mobilen.

9. ”När vi får barn ska vi fortsätta vårt liv som vi gör nu – det är viktigt att man får göra det man vill” Sant, men du kommer inte vilja festa, komma hem sent, dricka alkohol eller dejta varje dag. När man får barn prioriteras så mycket annat. Och let’s face it: hur lätt tror ni det är att hitta barnvakt det första året och varför tror ni de uppfann barnvagnsbio? 

10. ”Ska vi ut och dansa?” Den här frågan får dig att lyfta på ögonbrynen – hur ska du orka det efter 4 timmars sömn?

11. Du och din vän/vänner ska laga mat och du frågar om ni inte kan göra spaghetti och köttfärssås så att barnen har lunch dagen efter.

12. ”Allt jag ska ge mitt barn ska vara hemlagat.” Kör i vind!

13. Meningen ”jag ska inte ge mitt barn något godis” får dig att hånle inombords. Yes, you will. 

// Din lilla söta marodör. <3 //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

5 comments

Svara

Haha! Jag har ett par listor också och det är bara så roligt för man känner ju igen sig liksom.

Sista bäst nästan 🙂

Svara

Jag älskar listor! Ska kolla in dina 🙂 kram! ❤️

Svara

Ja gör gärna det, finns under "Jennie listar" i menyn.

Kram!

Svara

Det där med att inte ge godis känner jag igen. Jag sa så, sa även att min son inte ska få så mycket skärmtid. Sen sitter han ändå där framför teletubbies med en pepparkaka eller chips för att jag måste göra något utan att den lilla marodören går berserk över all grejer.

Svara

Hahahahahahahahha! Jag dör av skratt! Tack för det! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *