Hej på er! 
 
Vad gör ni? Vi har precis ätit middag och jag är helt sinnessjukt mätt, haha. Jag och tjejerna har spenderat hela dagen hos min mormor med mamma och hundarna. Elise är ju helt tokig i de små byrackorna och älskar när hon får gå ut med Emmy i koppel. Gullunge! 
Vi har även pyntat en minigran åt mormor och fikat ikapp med kaffe och hembakt äppelkaka. En underbar dag! 
 
När vi kom hem tog vi en promenad med Fredrick på stan. Det är ju helt otroligt mycket folk ute som myser runt och julhandlar – fast jag kan inte låta bli att njuta trots att det tar lite längre tid att ta sig fram 🙂 
Vi har testat skor åt Julia, men beställer nog från nätet istället. Jag skäms lite när man går in och testar i en butik, men köper någon annanstans – oftast kan det ju bara skilja så himla i pris och då känns det mer värt att handla från en nätbutik. Förstår ni hur jag menar? Gör ni också så?
 
Idag blev det hämtmat och vi har gjort iordning en mumsig fruktsallad till efterrätt. Mums! 
Dags att ta kväll här hemma – imorgon är det måndag igen 🙂 
 
Kram till er. 
 
 
// Julia stoppar då allt i munnen – det gäller verkligen att hålla koll. På bilden ovan blev reflexen utsatt 🙂 // 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Jag gillar det inte egentligen eftersom många affärer verkligen får kämpa för att gå runt. Men samtidigt gör jag samma sak.

Svara

Visst är det så! Jag personligen vill inte lägga pengar i onödan, men det känns ju rätt fel egentligen när butikerna kämpar på som de gör – precis som du säger 🙂 tack för input! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *