Hej på er! 
 
Hur mår ni där hemma i stugorna? Jag och tjejerna har varit ute på stan och myst lite. Vi kom lagom till att Domkyrkan skulle ha sitt julfirande och fick se både får, en åsne och en dromedar! Tror ni tjejerna var lyckliga eller? De skrattade ikapp och kunde nog inte riktigt förstå vad det där var för häst med en puckel på ryggen. 
Jag tycker verkligen att det är så häftigt att se den här typen av djur – ja, men såna som man inte ser varje dag. Lika förvånad blev jag över min egen reaktion när vi var hos Stena Line och fick se en livs levande ren – jag blev som ett barn! Märkligt det där 🙂 Tänk hur det skulle vara om jag åkte på safari! Haha.
 
Efter Domkyrkan blev det en tripp till Åhléns för att kolla in dagens julkalender som är 30% på Lego och Duplo. Jag tänkte köpa lite mer sånt till tjejerna i julklapp, men kunde inte hitta något roligt idag tyvärr. Dock ett tips till er som kanske vill internetshoppa lite 🙂 
 
Nu är vi hemma igen och har precis ätit en något senare lunch. Jag smsade Fredrick förut och fråga om det var okej med hämtmat ikväll för att jag verkligen inte känner för att laga mat idag. Den här fredagen vill jag bara ta det lugnt, mysa och njuta av att få spendera tid med min familj. 
 
Hoppas ni får en fin fredagskväll och en härlig helg! Har ni några planer? 🙂 
 
Kram.
 
 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Tack för tipset om 1177. Vi ska mest slappa denna helgen. I morgon bär det av hem till lite vänner för fika.

Svara

Åh, vad mysigt. Jag älskar fikor, haha 🙂 Hoppas ni får en mysig helg going! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *