Hej på er godingar och god morgon! 
 
Hur mår ni?! Jag mår super, men måste medge att det är lite vemodigt att vakna mitt i natten och inse att Fredrick inte är hemma. Usch. Som tur är kommer mamma och syster idag för att göra mig sällskap och har jag extra mycket flyt så stannar syster här ett par nätter tillochmed 😉 Den ni! 
 
Igår kväll la sig Julia redan vid 18:30 och det blev därför myskväll för mig och stortjejen. Vi passade på att kolla film tillsammans i soffan och bara mysa. Det är så roligt när barnen blir äldre – helt plötsligt har man sällskap här hemma och nu kan Elise på strax över 2 år sitta och bara ta det lugnt. Nåja, ett par minuter iallafall 😉 
 
Dagen bjuder på pysselinköp. Jag glömde limmet igår så pysslet fick vänta tills idag istället. Men vad gör det! 
Vad ska ni göra idag? 
 
Dags att sticka iväg till förskolan! Ha nu en superfin dag! 
 
Kram på er.
 
// GODING! <3 //
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Jag skickar en jag_förstår_dig_kram! Snart är han hemma igen.

Svara

<3 <3 Söta du! Kram <3

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *