God morgon.
 
Mmmmmmmm.. Det förklarar nog min känsla i kroppen just nu. Just den där förmiddagssegheten som kan infinna sig en regnig dag när man sitter och kollar skidor framför tvn. Just precis den har spridit sig genom min 1,83 m långa kropp. 
Vi har haft långfrukost här hemma med rostat bröd, kokta ägg och smoothies. Julia är kanonförkyld fortfarande men håller humöret uppe och lever rövare som alltid. Elise kollar ipaden och Fredrick har gått iväg för att göra ett långbesök på toaletten.
Så jag myser i soffan och hoppar upp titt som tätt för att underhålla lill-tjejen. Vi har inga direkta planer för dagen utan ska bara ta varje minut som den kommer. Det är som sagt rätt så regnigt ute och jag funderar på vad som kan behöva göras här hemma istället. Kanske något pyssel, någon rensning eller så sitter jag bara här ett tag till.
 
Vad ska ni göra idag? Har någon av er snö förresten?! Jag längtar nog till pulkabacken mer än någon annan just nu. Vill ha lite ljust och vitt på utsidan fönstrena så det blir lite vackert där ute i staden 🙂 
 
Hoppas ni får en fin lördag mina kära.
 
Kram. 
 
 
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

2 comments

Svara

Ingen snö här, bara grått och massa regn :/

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *