God morgon på er! 
 
Jag vaknade på världens bästa humör idag – tills jag kom in i köket. Tror ni inte det är någon … som rökt igen?! Inomhus! Så mycket att det nästan osade rök i hela köket och jag tog ut Julia därifrån igen. 
Jag funderar på att köpa ett tält och flytta ut på någon åker någonstans. Säg till om ni har lite plats ledig.
 
Dagens i-landsproblem lyder: vi har köpt en herrgårdsost. Såå god (!) men den är så lagrad att kanterna faller av när man hyvlar. Så nu blir osten liksom kortare och kortare för varje frukost – inte alls störande 🙂 God är den iallafall! 
 
Men hur mår nu?! Jag sitter här i det utvädrade och något kalla köket medan Fredrick och tjejerna busar runt i sängen. Tänk att det är den 2a advent idag. Har ni något mysigt planerat? 
Jag ska nog träffa mamma och mormor en stund medan Fredrick cyklar. Cykla bör man annars dör man är hans ordspråk och så länge det får honom att leva längre så är jag glad att han tränar.
 
Nu ska vi starta dagen! Om man kanske ska tina ett par lussekatter från frysen … 
 
Kram.
 
// Dagens frukost och glada barn. //
Dela gärna här: Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Du kanske också gillar

Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *